Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Saç Ekimi İyileşme Süresi Ne Kadar?

Saç Ekimi İyileşme Süresi Ne Kadar?

admin admin -
34 0

Saç Ekimi İyileşme Süresi Ne Kadar?

Saç ekimi yapıldıktan sonra bu işlemin belirli bir iyileşme süresi vardır. Bu iyileşme süresi boyunca saç bakımının düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekir. Böylelikle iyileşme süresi daha hızlı bir şekilde atlatılabilir. Saç ekim için iyileşme süresi kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Çünkü her kişiye aynı miktarda saç ekiminin yapılması mümkün değildir. Bu nedenle kişiden kişiye farklılık gösterdiği için net bir süre söylemek mümkün değildir.

Hair Transplant Turkey işlemi genel olarak iyileşme süresi olarak birkaç gün sürer. Birkaç gün içerisinde bu işlemi yaptıran kişiler normal işlerine ve sosyal hayatlarına dönebilir. Net olarak bir gün sayısı belirlemek mümkün değildir. Saçın iyileşme süresi ile saçların çıkma süresi farklılık gösterir. Ekilen saçlar birkaç ay içerisinde çıkmaya başlayabilir.

Saç Ekimi Yapımında Teknolojik Gelişmeler?

Dünyada ve Türkiye’de en çok yapılan estetik işlemler arasında saç ekimi ilk sıralarda yer alır. Saç ekimi yaptırmak isteyen kişilerin sayısı her geçen gün artış gösterir. Özellikle saç dökülme problemlerinin artış göstermesinden dolayı saç ekimine olan yönelim de artmıştır.

Saç ekimine olan talebin artış göstermesi ile beraber saç ekim işlemlerinde kullanılan teknolojik cihazların da gelişim göstermesi son derece doğaldır. Bu nedenle saç ekim işlemlerinde her geçen gün yeni teknolojik sistemlere rastlamak mümkündür. Son teknoloji ürünler ile saç ekim işlemleri daha hızlı ve daha profesyonel bir şekilde yapılabiliyor. saç ekim işlemini yapan cerrah kadar yapılan klinik ve kullanılan ürünlerde oldukça önemlidir.

Türkiye’de Saç Ekimi Yüksek Fiyatlı Mı?

Dünyada ve Türkiye’de saç ekimi farklı fiyatlar ile yapılır. Saç ekiminin fiyatları ise yapılan kliniklere göre değişiklik gösterir. Yüksek fiyatlı saç ekim işlemleri bulunurken uygun fiyatlı saç ekim işlemleri de bulunur. Fiyatlar tamamen yapılan kliniğe göre değişiklik gösterir.

Saç ekim işlemi yüksek fiyatlar ile yapılıyorsa bunun çeşitli nedenleri bulunur. Yapan cerrahın uzmanlığı, tanınma seviyesi, yapılan kliniğin tanınma seviyesi gibi çeşitli faktörlerden dolayı saç ekim işleminin yüksek fiyatlar ile yapılmasına neden olan bir durumdur.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir