Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Redmi Tablet özellikleri

Redmi Tablet özellikleri

admin admin -
27 0

Redmi, uygun fiyatlı tablet modelini için hazırlıklarını tamamladı. Redmi Tablet özellikleri sızdırıldı.

Redmi’nin Pad 5 ve 5 Pro olarak adlandırılan tablet modellerini piyasaya süreceği iddia edilmişti. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Redmi, farklı teknik özelliklere sahip tablet modeliyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Redmi Tablet modeli, gücünü MediaTek tarafından üretilen Helio G99 işlemciden alacak. 6nm teknolojisiyle üretilen işlemcide 2 adet 2.2GHz Arm Cortex-A76 ve 6 adet 2.0GHz Arm Cortex-A55 çekirdek bulunuyor. MediaTek, işlemcinin grafik arabirimi için Arm Mali-G57 MC2 kullandı.

Redmi, yeni modelinde LPDDR4X ve UFS 2.2 teknolojilerine yer verecek. RAM ve depolama değerleri henüz bilinmese de 4 ve 6 GB RAM seçeneği sunulacağı tahmin ediliyor.

Redmi Tablet, Xiaomi tarafından geliştirilen ve Android 12 tabanlı olan MIUI 13 arayüzüyle tanıtılacak. Cihaz, Xiaomi’nin tabletler için özel olarak geliştirdiği bazı özelliklere de sahip olacak.

Uygun fiyatlı olması beklenen Redmi Tablet modelinde 22.5W hızlı şarj özelliğine sahip 7.800 mAh batarya kullanılacak. Bununla birlikte Redmi, tabletinde WiFi 6 ve Bluetooth 5.1 teknolojilerine yer verecek.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir