Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Postegro kapandı mı? En iyi gizli profil görme sitesi hangisi?

Postegro kapandı mı? En iyi gizli profil görme sitesi hangisi?

admin admin -
25 0

Postegro kapandı mı? En iyi gizli profil görme sitesi hangisi?

Postegro’nun kapanmasının ardından kullanıcılar gizli profilleri görme adına yeni web sitesi arayışındalar. Peki, gerçekten hangi site bu hizmeti sunuyor?

Postegro’nun kapanmasının ardından Instagram kullanıcıları gizli profilleri görme konusunda birçok fikir ayrılığına düştü. Bu süreçte birçok sahte site ortaya çıkarak kullanıcılardan ödeme aldı ve hiçbir gizli profili gösteremedi.

Sektörde birçok gizli profil görme sitesi var peki hangisi güvenilir?

Gizli profilleri görme konusunda şu anda en iyi hizmeti veren Revelio sitesi kullanıcılarına %100 şeffaflık ile hizmet sunmakta. Sitede abonelik almadan önce görmek istediğiniz o kullanıcının sistemde olup olmadığını size göstermekte ve sizde bu sayede güvenle ödeme yapabilmektesiniz.

Revelio nedir?

Revelio, Instagram’da gizli profilleri görme, anonim hikaye izleme gibi birçok hizmeti kullanıcılarına sunan bir internet sitesidir.

Revelio’da Instagram Hesabı Bağlanması Şart Mı?

Revelio’yu rakiplerinden ayıran en büyük fark kullanıcılarının güvenliğine önem vermesidir. Instagram hesaplarının kapanması gibi durumlarla kullanıcılarını meşgul etmemesi adına rakiplerinin aksine Revelio’da Instagram hesabınızı sisteme bağlamanıza gerek yok.

Revelio’yu rakiplerinden ayıran en önemli fark nedir?

Revelio, rakiplerinin aksine profesyonel düzeyde veri işleme yeteneğine sahip bir internet sitesidir. Revelio, baktığınız o profile sizden önce kaç kişi bakmış gibi verileri sunmakta bu sayede o gizli profilin popüler biri olup olmadığını görebilmektesiniz.

Revelio şu anda gözlemler sonucu en stabil ve müşteri hizmetleri olan şikayetlere hızlı dönüş yapan tek internet sitesidir.

Revelio İnternet Sitesi: https://revelioapp.net/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir