Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Polietilen Köpüklerin Katkı Sağladığı Sektörler Hangileri?

Polietilen Köpüklerin Katkı Sağladığı Sektörler Hangileri?

admin admin -
32 0

Durfoam firması polietilen ham maddesinden yalıtım esaslı ürünler üretmektedir. Durfoam firması artan müşteri portföyü ve sahip olduğu yüksek teknoloji üretim ekipmanlarıyla Türkiye’nin polietilen esaslı malzeme üretiminde öncü firmaları arasında yer almaktadır.

Durfoam firması Bursa Sanayi Bölgesinde yer alan 24 bin metrekarelik kapalı alandaki üretim tesisleriyle Türkiye’nin öncü polietilen esaslı ham madde üreticileri arasında yer almaktadır.

Durfoam firmasının üretim maddeleri arasında DurProx physically cross linked polyethylene foam fiziksel çapraz bağlı polietilen köpük, DurSoleks chemically cross linked polyethylene foam kimyasal çapraz bağlı polietilen köpük, DurPack düz bağlı polietilen köpük, Durcomp kompozit malzemeler olarak müşterilerine üretim hizmetleri vermektedir.

Kompozit malzemeler savunma, havacılık, demiryolu ve otomotiv endüstrisinde kullanılmaktadır. Hafif ve yüksek dayanımlı ürünler olarak otomotiv, inşaat, ev aletleri, paketleme endüstrisine kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kompozit malzemeler düşük ağırlık, yüksek mukavemet, yüksek darbe mukavemeti, korozyon mukavemeti, uzun ömürlü, geri dönüşümlü özellikleri ile yaygın kullanılmaktadır.

Durfoam firmasının üretmiş olduğu DurProx, DurSoleks, DurPack markalı ürünler spor ve eğlence malzemeleri, kamp, dağcılık, çocuk oyun alanları, Uzak Doğu dövüş sporları malzemelerinin üretilmesinde kullanılmaktadır. Durfoam firmasının üretmiş olduğu polietilen esaslı malzemeler hafif, rahat, esnek, bakteri ve koku içermeyen hijyenik yapıları, su geçirmeyen ve darbelere karşı yüksek dirence sahip olan elastik yapıları ile saydığımız alanlarda sıkça kullanılmaktadır.

Durfoam firmasının üretmiş olduğu fiziksel çapraz bağlı polietilen köpük 1 mm kalınlıkta 67 ila 200 kg metreküp yoğunluğa sahip olup normal polietilen köpüğün elektron demeti işlemiyle ekstrüde edilerek içerisinde yer alan bağlayıcıları kuvvetlendirerek fiziksel anlamda güçlü bir yapıya geliştirilmesiyle oluşturulmaktadır.

DurProx fiziksel çapraz bağlı polietilen köpük kapalı hücre yapısı pürüzsüz yüzeyiyle farklı sektörler için plaka, rulo, boru, lamineli olarak üretim yapılarak kullanılmaktadır.

Fiziksel çapraz bağlı polietilen köpükler otomotiv, yapı endüstrisi, beyaz eşya, elektronik, polietilen bant, spor eğlence sektörlerinde sıkça kullanım alanı bulmaktadır. PE foam polietilen köpük otomotiv sektöründe ses, toz, nem ve darbe dayanımına karşı yalıtım özellikleri ve yumuşak, hafif ve dayanıklı yapıları ile yolcu konforunu arttıran ve olası kazalara yönelik darbe esnekliği kazandırması özellikleriyle otomotiv sektörünün üretimlerinde olmazsa olmaz malzemeler arasında yer alır.

Durfoam firmasının üretimini yaptığı fiziksel ve kimyasal çapraz bağlı polietilen köpükler hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler  www.durfoam.com internet adresini tıklayarak Durfoam firmasının web sitesine giriş yapabilirler.

Durfoam firmasının web sitesi iletişim bölümünde yer alan gerekli bilgileri dolduran ziyaretçiler istedikleri soruları sorabilirler. Durfoam firması iletişim bölümü sorulara yönelik en kısa sürede cevaplar vermektedir.  Sizler de firmalarınız için çapraz bağlı polietilen köpük üretimlerine yönelik hizmet almak isterseniz Durfoam firması ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir