Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Otobüsle Avrupa Turu 

Otobüsle Avrupa Turu 

admin admin -
29 0

Otobüsle Avrupa Turu 

Otobüsle seyahat etmek isteyenlerin genel olarak tur tercihi bulunuyor. Hem ekonomik hem de seyahatin tadını almak adına düzenlenen bu turlar günümüzde artık yurt dışına da yapılabiliyor. Yurt dışı turu olarak da ifade edilen otobüsle Avrupa turu hizmeti sunan firmalar Avrupa turu kapsamında seyahat etmek isteyenlere fırsat sunuyor.

Otobüs seyahatinin çok avantajı söz konusudur. Buna yönelik olarak en çok tur hizmetini almak isteyen kişiler seyahat karayolu seyahati ile kendilerine Hem daha iyi hissedebilir hem de düzenlenen bu türler kapsamında her şehrin tadını daha kolaylıkla alabilir. Bazı kişilerin uçak korkusu söz konusudur. Bunlar içinde oldukça Avantajlı olan otobüs turu artık oldukça popüler ve günümüzde her ülkeye tur düzenlenebiliyor.

Otobüsle Avrupa Turu Avantajı

Turların birçok avantajı olduğu gibi kişinin eğer zaman problemi yoksa uzun süreli tur hizmetlerinin de faydalanabiliyor peki Avrupa turu kapsamına hangi ülkeler giriyor ve en çok hangi şehirlerden Turizm yapılıyor?  Avrupa turu yapmak isteyen kişilerin en çok tercih ettiği ve en merak ettiği sorulardan biri olan hangi ülkeler arasında yolculuk yapılabileceği konusudur.

Kuzey Avrupa turu ya da Avrupa turu şeklinde dönemsel tur hizmeti alabileceğiniz ve bu türleri özellikle şehir şehir gezerek yurt dışında seyahat edebildiğiniz gibi ortalama olarak bu süreç 16 günden başlayarak istediğiniz ülkeye yönelik olarak artabilir. Peki gezilecek ülkeler ve şehirleri nereler?

Avrupa Turu’nda Otobüsle Gezilen Ülkeler

Avrupa turunda özellikle popüler şehirler tercih ediliyor bu şehirler ise şu şekildedir;

  • Yunanistan’dan başlayarak Avrupa turu kişilere hizmet veriyor. Avrupa’da Yunanistan hangi şehrinden yapılıyor? Bilindiği gibi Yunanistan’ın en beğenilen şehirlerinden Selanik ilk sırada yer alıyor.
  • Sonraki durak İtalya; şekli itibariyle çizmeye benzeyen ve aynı zamanda Âşıklar Şehri olarak bilinen Roma’yı içinde barındıran ülke, Venedik, Floransa tu kapsamında yer alıyor. Floransa da isterseniz Roma’da ya da Venedik ve konaklama yapılabiliyor bu tercihi size istediğiniz otel rezervasyonu şeklinde yapılıyor.
  • Vatikan

Tur Kapsamındaki Diğer Şehirler

Fransa; ülke için konaklama süresi özellikle 2 gece olarak belirlenirken aynı zamanda yine Paris’i tüm tadını alabileceğiniz zaman dilimi yine bu turnuvaya içerisinde yer alıyor.

Almanya; Avrupa’nın sayılı ülkelerinden olan Almanya bilindiği gibi Türkler tarafından yurtdışı turları  için oldukça fazla ziyaret edilmekte.  Başkenti Berlin olan ülkenin aynı zamanda tercih edilen Avrupa tur kısmında bu şehir ülkede En çok ziyaret edilen şehirlerarasında yer alıyor.

Avusturya Bu kez Avrupa turnesinde tercih ediliyor. Avusturya denince akıllara Viyana geliyor. Viyana’da çok tercih edilen ve sevilen bir şehir, bu anlamda bakıldığında Avusturya’da otobüsle Avrupa turu yapmak isteyenler in görmek istediği şehir kapsamında yer alıyor.

  • Slovakya, Macaristan, Sırbistan, Bulgaristan şeklinde yine birçok ülke bu tur kapsamında yer alıyor. Bu arada bazı tur şirketleri bazı ülkelere özellikle konaklama konusunda daha tercih edebiliyor. Avrupa tur kapsamında bazı tur şirketleri 16 ya da 18 ülke olarak belirlerken bazı ülkeler ise özellikle 14 ülke olarak belirliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir