Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Murat Sancak’tan hakemlere flaş sözler! TFF’yi sert dille uyardı

Murat Sancak’tan hakemlere flaş sözler! TFF’yi sert dille uyardı

admin admin -
158 0

Murat Sancak’tan hakemlere flaş sözler! TFF’yi sert dille uyardı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Kasımpaşa maçının ardından sosyal medya üzerinden yaptığı çarpıcı paylaşımla Türkiye Futbol Federasyonu’nu sert bir şekilde eleştirdi.

Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bugün oynadığı Kasımpaşa maçını 3-1 kaybederek zorlu bir dönemden geçiyor. Ancak, maç sonrası dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Takımın başkanı Murat Sancak, maçın hakem yönetimine sert eleştirilerde bulunarak dikkatleri üzerine çekti.

Başkan Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hakemler TFF’ye operasyon çekiyor. Umarım farkına varırsınız. Farkına varamazsanız, hakemler ve temsilcilerin içindeki çeteyi çökertemeyecekseniz, bırakın gidin. YETER, YETER, YETER! Biz hakkımızı nerede arayacağız nerede, nerede! Ya bu işi derhal ve ivedilikle çözün, çözün, çözün ya da İSTİFA EDİN!” ifadelerini kullandı.

Sancak, eleştirilerine devam ederek, “Geçen hafta net kırmızı kartı vermeyen, ofsayt olmaması muhtemel pozisyon pat diye bayrağı çeken, hakemlere ne ceza verdiniz? Ödül olarak sonraki haftaya maç vermek. Peki o zaman ben de ceza aldım. Bana ödül olarak ne vereceksiniz?” diyerek tepkisini dile getirdi.

Başkanın açıklamalarının devamında, “Şunu bilin cezalarla TERBİYE EDEMEZSİNİZ! Bakalım bugünkü hakeme ödül olarak hangi maçı vereceksiniz ve bize ne ceza vereceksiniz bekliyorum, aman elinizi ağırlaştırmayın.” şeklinde sert sözlerle TFF’yi uyardı. bonus veren siteler 2024

 

İlgili Yazılar