Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Murat Kurum, İstanbul Kulüplerini Ziyaret Etti, “Üç Büyüklerin” Başkanlarından Destek

Murat Kurum, İstanbul Kulüplerini Ziyaret Etti, “Üç Büyüklerin” Başkanlarından Destek

admin admin -
151 0

Murat Kurum, İstanbul Kulüplerini Ziyaret Etti, “Üç Büyüklerin” Başkanlarından Destek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, şehrin üç büyük futbol kulübü olan Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi ziyaret etti. Ziyaret, futbol camiasında olumlu yankılar bıraktı.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, “Beşiktaş adına Murat Kurum’a başarılar diliyorum.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, kentsel projeleri ve spor alanındaki vizyonunu paylaşmak amacıyla “Üç Büyüklerin” başkanlarını ziyaret etti. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin başkanları, Murat Kurum’a olumlu destek mesajları vererek seçim sürecinde başarılar dilediler.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yaptığı açıklamada, “Beşiktaş adına Murat Kurum’a başarılar diliyorum. Şehrimizin kalkınması ve sporun güçlenmesi adına yapacağı çalışmalara inanıyoruz” ifadelerini kullandı. Arat, Murat Kurum’un şehir yönetimine olan katkılarını beklediklerini belirtti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Murat Kurum İstanbul için bir şanstır.”

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de ziyaret sonrasında açıklamalarda bulundu. Özbek, “Murat Kurum İstanbul için bir şanstır. Kendisinin şehrimize yapacağı hizmetleri yakından takip edeceğiz. Galatasaray olarak kendisine başarılar diliyoruz” dedi. Özbek, futbolun yanı sıra şehir yönetiminde de başarılı bir lider olacağına inandıklarını ifade etti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: “Murat Kurum’a başarılar diliyoruz. Allah yolunuzu açık etsin.”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Murat Kurum’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Koç, “Murat Kurum’a başarılar diliyoruz. Sporun ve şehrin gelişimi için ortak projelerde bir araya gelmeyi umut ediyoruz. Allah yolunuzu açık etsin” şeklinde konuştu.

Murat Kurum, kulüp başkanlarından aldığı destekle seçim kampanyasına hız kazandırarak İstanbul’un önemli spor ve kentsel projelerindeki vizyonunu daha geniş kitlelere duyurmayı hedefliyor. istanbulbahis şikayet

İlgili Yazılar