Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Metafizik Uzmanı Hakan Erkan Bağlama Büyüsü Hakkında Merak Edilenleri Açıkladı

Metafizik Uzmanı Hakan Erkan Bağlama Büyüsü Hakkında Merak Edilenleri Açıkladı

admin admin -
20 0

Metafizik Uzmanı Hakan Erkan Bağlama Büyüsü Hakkında Merak Edilenleri Açıkladı

Metafizik Uzmanı Medyum Hakan Erkan, bağlama büyüsü ile ilgili merak edilen her şeyi açıkladı. Erkan bağlama büyüsü yaptırmak istenen kişiyle mutlaka bir geçmişin olması gerektiğini vurguladı.

Medyum Hakan Erkan bağlama büyüsü hakkında merak edilen soruları yanıtladığı bir YouTube videosu paylaştı. Erkan bağlama işleminin gerçekleşmeyeceği tek durumun platonik aşklar olduğunu özellikle vurguladı. Erkan açıklamasında “Geçmişte bir ilişkinin, evliliğin ya da sevgililik döneminin olmadığı hiç kimsede bağlama büyüsü işlemi tutmaz. Tüm bunlara rağmen yapılan bu işlem rahmani olmaktan çıkar. Platonik aşklarda yapılan bağlama büyüleri kişinin tövbe kapısını kapatır.” dedi.

İzleyicilerden gelen sorulara da yer veren Metafizik Uzmanı Hakan Erkan, bir annenin “Oğluma çok eskiden bağlama büyüsü yapıldığı halde boşandılar ancak hala evlenemedi. Büyü hala geçerli mi” sorusuna da “Bu soruya verilebilecek tek bir cevabım var. Geçmişte oğlunuza bağlama büyüsü yaptıramamışsınız. Doğru yapılan hiçbir büyü bozulamaz. Çünkü gerçek olarak yapılan büyüyü ne geçen zaman ne de ilişkinin kendi dinamikleri içerisinde gelişen bir durum bozamaz.” cevabını verdi.

Metafizik Uzmanı Hakan Erkan, bağlama büyüsü yapılan insanların işleri etkileyeceğine dair gelen soruya ise “Bu büyü yalnızca ilişki durumuna ilişkin yapılmaktadır. Bu nedenle hiçbir şekilde bağlama büyüsünün yapıldığı kişi işleriyle alakalı hiçbir sorun yaşamaz.” cevabını verdi.

Bağlama büyüsü ve daha fazlası hakkında detaylı bilgi almak için şimdi https://hakanerkanofficial.com/baglama-buyusu/ adresini ziyaret edin.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir