Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Mescitlerin Halılarını Yerinde Yıkayan Şirket – Red Carpet Temizlik

Mescitlerin Halılarını Yerinde Yıkayan Şirket – Red Carpet Temizlik

admin admin -
55 0

Mescitler camilerden daha küçül ibadet mekanlardır, çoğu iş yeri personelleri için mescitler hazırlamaktadır. Yine yakında camisi olmayan il ve ilçelerin bazı noktalarında mescitler kurulmakta ve insanların bu alanlarda ibadet etmesi sağlanmaktadır.

Mescitler namaz kılmayı kolay kılmak amacıyla halılar ile döşenmektedir. Halılar bir seccade gibi ayrılmış alanlardan oluşan şık ve kullanışlı halılardır ve genellikle cami ve mescit halıları yünlü ve kalın halılardan seçilmektedir. Mescit ve camilere döşenen halılar büyük olduğundan eski usullerle bu halıların yıkanması mümkün değildir.

Çünkü halıların yıkanması ve kurutulması için gerekli alanları bulmak oldukça zordur. Ayrıca eski usul halı yıkamaların yerini daha başarılı olan vakumlama yöntemi ile halı yıkama almıştır.  Bu nedenlerle halıları yıkayacak uzmanlara ve profesyonel ekipmanlara ihtiyaç vardır. Özellikle mescit, cami, otel, ofis vb. alanların halılarının direk kaldırılmadan yerinde yıkanması gerekmektedir. Mescit halı yıkama İstanbul hizmeti arayanlara Red Carpet Temizlik olarak firmamız profesyonel yerinde halı yıkama hizmeti sunmaktadır.

Yerinde halı yıkama için özel ekipmanlar gerekmektedir, bu ekipmanlar halıyı köpürtmeli, yıkamalı, durulamalı ve nihai olarak kurutmalıdır. Tüm bu işlemleri yerine getirecek patentli cihazlar uzmanlar tarafından icat edilmiştir. Firmamız bu patentli cihazlar ve uzman çalışanlar ile profesyonel yerinde halı yıkama hizmeti sağlamaktadır.

Kullanılan makine halıları tam 80 ºC sıcak suylayıkanmaktadır, böylelikle halılarda var olan bakteri ve virüsler imha edilmektedir. Bu özel makinelerin en önemli özelliği yüksek performanslı vakumlama güçleridir. İyi bir vakumlama olmadığında halılar ıslak kalmakta ve koku sorunu oluşturmaktadır. Ancak firmamızca kullanılan yerinde halı yıkama cihazı üstün vakumlama gücü sayesinde halılarda nemli bir bez ıslaklığı bırakmaktadır. Halıların bulunduğu alanın 4 ya da 5 saat havalandırılması sonrası halılar kurumaktadır.

Cami halı yıkama fiyatlarımescit halı yıkama fiyatları ve diğer yerinde halı yıkama fiyatları metrekareye göre değişmektedir. Fiyatlandırma için gerekli olan ölçüm lazer metreler ile yapılmaktadır.

Ölçümler için ücretsiz keşif ziyareti ile firmamız tarafından müşterilerine sunulmaktadır. Halı yıkama alanı büyüdükçe birim metrekare fiyatı düşmektedir. Böylelikle büyük alanlardaki halılarını yıkattırmak isteyenlere fiyat açısından yardımcı olunmaktadır.

Temizlenecek alanın büyüklüğü işlemin personel ve zaman planlamasında önemlidir, örneğin 1000 m2  alanda Ofis halı temizleme işlemi yapılacaksa bu işlem bir günde tamamlanabilmektedir. 1000 metrekareden büyük alanlar için özel programlar hazırlanarak yerinde halı yıkama işlemi yapılmaktadır.

Özellikle cami, mescit, otel ve ofis gibi kalabalık alanlar çok fazla kişi tarafından kullanıldığı için halılar daha fazla kirlenmektedir. Bu tarz alanlardaki halılarda temizliğe daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Temizlik firmamız özel patentli makineleri ile büyük alanlardaki halıları tertemiz yaparak, var olan tüm lekelerinden arındırmaktadır. Ayrıca halı yıkama sonrası ortamın hava kalitesinde de iyi yönde bir yükselme söz konusu olmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir