Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Magnet Açacak Çeşitleri Nelerdir?

Magnet Açacak Çeşitleri Nelerdir?

admin admin -
29 0

Magnet Açacak Çeşitleri Nelerdir?

Magnet; mıknatıs özellikleri ile buzdolapları, doğalgaz kombileri ve demir yüzeylere yapışan bir nevi reklam aracıdır. Özellikle hizmet sektöründe olan firmaların sıkça başvurdukları reklam yöntemlerindendir. Magnetler yapımında farklı malzemeler kullanılarak üretilen ön yüzünde yer alan nesnelerin çeşitliliği ile farklı modellere ve şekillere sahip olmaktadır. Geniş ürün yelpazesine sahip olan magnet çeşitleri minimal tasarımları ve boyutları itibariyle farklı kullanım amaçlarına göre de şekillenebilmektedir. Ayrıca kişiye özel olarak tasarlanabilen magnetler, özel günler için özgün bir hediyelik alternatifleri arasında olmaktadır.

Magnetler; resimli magnet, kişiye özel magnet, magnet açacak, magnet çerceve gibi farklı alanlarda ve farklı modellerde üretilebilmektedir. Kişiye özel magnet açacak ve magnet çerçeve çeşitlerini istediğiniz gibi tasarlayabilir, kullanışlı ve işlevsel bir süs eşyası haline getirebilirsiniz. Magnet çeşitleri ve tasarımlarıyla ilgili kurumsal firmalardan destek alabilirsiniz.

Magnet Nerelerden Alınır?

Farklı malzemeler ile yapılan, özel şekillerde tasarlanıp üretilen magnet çeşitleri için  güvenililirliği ispatlanmış  kurumsal firmalardan temin etmeniz yararlı olacaktır. Her şehre ve ülkeye özgü tasarımları ile birleşen eşsiz resimli magnetler küçük hediyelik hatıralar olarak tercih edilen ve koleksiyonlar için vazgeçilmez ürünlerdendir. Özellikle gezilip görülen yerlerin bir hatırası olarak alınan, renga renk ve farklı şekiller içeren magnetler her evde karşımıza çıkmaktadır ve koleksiyon amaçlı da sıklıkla kullanılmaktadır.

Magnet Fiyatı.

Her zevke ve özel güne uygun olarak tasarlanabilen magnet ürünler kullanılan malzeme kalitesine, kullanım alanına, kullanılan ebata göre belirlendiği için magnet mıknatısı fiyatları değişiklik göstermektedir. Magnetlerin fiyat farkı göstediği diğer bir yer ise yapılan baskı yöntemleridir. Ofset baskı, dijital baskı ve selefon kaplama gibi secenekleri bulunan baskı türleri, seçilen baskılara göre fiyat farklılığı  göstermektedir.

Ofset baskı en kaliteli baskı yöntemi olarak kullanılmaktadır. Maliyeti aynı anda birden fazla ürün basabileceği için gayet uygundur. Dijital baskı ofset baskıya kıyasla daha hızlı basılabilen dijital baskı magnetler veya acil magnetler için kullanılabilmektedir ve fiyat olarak oldukça ekonomiktir. Selefon kaplama diğer magnetlere oranla koruyucu özellik sağlayan ve uzun süre kullanılabilen magnet baskı türlerindendir. Özel kesimleri ile daha fazla akılda kalıcılık sağladığı için çok daha fazla tercih edilmektedir. Fiyat olarak diğer baskı çeşitlerine göre farklılık göstermektedir. Hem ekonomik hemde iyi bir reklam aracı olarak kullanılan magnetlerde alakalı kurumsal firmaları tercih edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir