Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Lodz.io Oyunu Stratejileri ve Taktikleri

Lodz.io Oyunu Stratejileri ve Taktikleri

admin admin -
34 0

Lodz.io Oyunu Stratejileri ve Taktikleri

Büyüyen mürettebatınıza askerler, okçular ve barbarlar alın. Lordz.io’da ejderhalar sizi çok sayıda saldırgandan koruyabilir. Yakındaki birimleri öldürün ve savaş alanı mücevherlerini toplayın. Lordz.io: Online Medieval Warfare’de kral olabilirsiniz! Diğer oyunculara karşı ve arkadaşlarınızla çevrimiçi rekabetçi oyunlar oynayın. Şövalyeleri, Askerleri, Okçuları, Büyücüleri, Barbarları ve hatta Ejderhaları devasa ordunuza alın, ardından dünya çapında 20’ye kadar gerçek oyuncuya karşı savaşmak için savaş alanına girin. Büyük bir ordu kurun, lordunuzu koruyun, zengin olun, yükseltmeler üzerinde çalışın, ekiplere katılın, görünümlerin kilidini açın ve çok daha fazlasını yapın!

Lordz.io Nasıl Oynanır?

Şövalyeler, okçular, büyücüler, barbarlar ve ejderhalar dahil olmak üzere 7 benzersiz Lordz.io birlik türünü toplayın. Diğer oyuncuları yenmek için en iyi strateji ve taktikleri seçin. Daha hızlı hareket etmek veya diğer lordları yenmek için ordunuzu stratejik olarak bölün.

1) Lorz.io Oyununa Başlarken

Öncelikle, birincil hedefiniz madeni para üretimini en üst düzeye çıkarmak olmalıdır, başlangıçta, bir mayın inşa edebilmeniz için yeterli miktarda toplamak için düşük seviyeli birimlerden oluşan küçük bir orduyla haritanın etrafında dolaşacaksınız. Bunu 5 mayın inşa edene kadar yapın, henüz yükseltilmelerine gerek yok.

2) Güçlü Yönlerinizle Oynamak

Seçtiğiniz Kahramana bağlı olarak üç sınıftan biri oyun tarzınıza en uygun olacak, 1) Piyade 2) Okçular 3) Büyücüler. Şimdi bu birliklerin bazıları çok ucuz ve çoğunlukla bir top yemi olarak kullanılmak veya menzilli birimleriniz onları yok ederken Büyücü/Okçuluk kulesi saldırılarını emmek için tasarlandı.

3) Bina Evleri

lordz.io

Şimdiye kadar yeterince altın biriktirmiş olmalısın ve bir üs inşa etmeyi düşünebileceğin bazı birlikler yapmalısın. Muhtemelen haritadaki diğer oyuncular daha önce başlamış ve düzenli bir orduya sahipler, yani indirdiğiniz tüm binalar, onları yükseltmek için yeterli altın topladığınızda yok edilecek. Bu binaları yükseltmek için haritanın etrafında dolaşacak ve saldırıya uğrayabilecekken risk alacaksınız. Burada yapabileceğiniz, genellikle köşeler olan diğer üslerden uzakta bir yer seçip birkaç lordz.io evi yerleştirmek.  

4) Altın Toplama

Artık daha fazla birim oluşturabildiğinize göre, mevcut sınırınızı en üst düzeye çıkarmaya odaklanın. Ardından vur ve koş taktikleri, izole Mayınları veya düşük seviyeli veya az savunmalı mayınları hedeflemeye çalışın.

5) Daha Büyük Ordu

İstihbaratçılar çok faydalıdır, çok pahalı değildirler (yaklaşık 150) ve mümkün olduğunda Kralı hedeflerler. Başkalarını sizin için gitmeye teşvik eden küçük bir ordu oluşturarak başlayın. Düşmana biraz yaklaştığınızda, Sappers’a spam göndermeye başlayın ve düşman Kralının yanına yaklaşmaya çalışın. Sappers varsayılan olarak krala saldırmayı ve patlamayı hedefleyecektir, doğru zamanlama sayısal olarak üstün bir orduyu devirmek için yeterlidir. Lordz.io Kral düştüğünde, evleri spamlayın ve yükseltin ve mümkün olduğunca çok birlik toplayın. Bir ekipteyseniz, nerede olduğunuzu başkalarına bildirin.

6) Yerleşme

İyi bir ordunuz ve stokta altınınız olduğunda, bir üs kurmanın zamanı geldi. Bunu takım arkadaşlarınızın yanında yapmak genellikle daha iyidir, çünkü her yönü kapsayacak kadar çok savunma inşa etmeniz gerekmeyecek ve bunun yerine sahip olduklarınızı yükseltmeye odaklanabilirsiniz.

7) Oyun Sonu

Birlikleri maksimuma çıkardıktan veya onları sürekli olarak değiştirmek için yeterli paraya sahip olduğunuzda, merkeze saldırmayı düşünebilirsiniz. Bunu yaparken kimsenin seni kuşatmadığından emin ol. Merkez kale, yumurtlamanın ardından, onu koruyan ve kahramanınızı arayıp sizi öldürmeye çalışacak çok güçlü trollere de sahiptir. Merkeze tam bir saldırı düzenlemeden önce risk oluşturan bunların halledildiğinden emin olun.

Lordz.io Stratejisi ve İpuçları

1) Maksimum veya 5 kişilik bir Lordz.io sunucusu bulun. 2) Haritayı dolaşın ve beş mayın inşa edin. Birlik gerekmez, ancak başkalarının mayınlarını bulursanız, beş okçu alın, onların mayınlarını yok edin ve orada kendi mayınlarınızı inşa edin. 3) 15k – 20k altınınız olduğunda, bir madenin yanına birkaç ev inşa edin ve birkaç trol ve okçu alın. Ana üssünüzü savunmak için Büyücü Kuleleri veya Okçu Kuleleri de ekleyebilirsiniz. 4) Senden daha iyi insanlarla takım ol. Bu çok önemlidir çünkü savunmasız mayınlarınıza saldırı şansını düşürür ve çok fazla savunmaya sahip olabileceğinden size destek sağlar. Ancak, savunmalarına güvenmeyin, sanki terk ederlerse savunmasız kalacaksınız. 5) Üssünüzü inşa ettikten sonra, savunmalar eklemeye, evleri yükseltmeye/eklemeye ve okçular, troller (zaten sınırını almış olabilirsiniz), barbarlar, büyücüler ve birkaç balista eklemeye devam edin. Ejderhalar, şövalyeler, istihkamcılar veya askerler almayın: Özellikle ortalara saldırmak istiyorsanız, hepsi işe yaramaz. 6) 500-600 nüfusa ulaştığınızda ortalara gidebilirsiniz. Önce bir Lordz.io büyücü kulesini yok edin, ardından ilerleyip merkez kaleyi yok edin. Zaferi sağlamak için bunu 800-900 nüfusla yapmak tercih ediliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir