Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Leman Demir Güzellik Merkezi Kimdir?

Leman Demir Güzellik Merkezi Kimdir?

admin admin -
29 0

Tırnak bakımı, güzel ve bakımlı görünmeyi seven bütün kadınların önem verdiği bakımlardan biridir. Tırnakların güzel ve bakımlı görünmesi için zaman ve emek harcayan kadınlar, bazen hayat temposu, iş yoğunluğu gibi durumlarda tırnak bakımlarını ihmal edebilmektedir. Bu durumda ortaya çıkanprotez tırnak, günlük hayatta yoğunluktan tırnak bakımına gerekli zamanı ayıramayan kadınların; güçlü, kalıcı ve bakımlı tırnaklara sahip olmasını sağlıyor.

Popülerliği artan bu uygulama kişinin tırnaklarına daha sağlıklı, estetik ve pürüzsüz bir görünüm kazandırmaktadır. Daha uzun süreli kullanım sağlayan protez tırnak işlemi kişinin kendi tırnağına özel koruyucular uygulanarak yapılan işlemdir. Kozmetik mağazalarında satılan takma tırnak gibi zahmetli ve zararlı uygulamalara gerek kalmadan protez tırnak işlemi istediğiniz görünüme zahmetsiz şekilde sahip olmanızı sağlar. Protez tırnaklar bakımı yapıldığı sürece kullanımı oldukça uzun sürelidir.

  •  Akrilik,
  • Dipping,
  • Jel tırnak

Olmak üzere üç farklı çeşidi bulunmaktadır. Çeşit fark etmeksizin protez tırnak uygulamalarında her zaman kendi tırnağınız gibi doğal bir görünüm kazanırsınız.

Kaynak : https://www.lemandemir.com/manikur-ve-pedikur/protez-tirnak-nedir

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir