Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kuru Manyetik Tambur Çalışma Prensibi

Kuru Manyetik Tambur Çalışma Prensibi

admin admin -
42 0

Kuru Manyetik Tambur Çalışma Prensibi

Kuru manyetik tambur ayırıcı, manyetik duyarlılığı olan 0- 40 mm’lik partiküllerden cevheri diğer manyetik olmayan malzemelere veya farklı manyetik duyarlılığa sahip iki metal malzemeyi ayırmak için kullanılır. Kuru Manyetik Tambur Ayırıcı, yarı dolu bir manyetik tambur, bir malzeme kaydırma bölümü, isteğe bağlı bir titreşimli besleyici ve bir huniden oluşur. Bas tr ailesi olarak biz bu tamburları profesyonel bir şekilde üretmekteyiz.

Manyetik tambur ayırıcı, tamburun hızı ve ayırma bölmesinin konumu nedeniyle ayırma kalitesini iyileştirir. B.A.S tambur ayırıcısının manyetik alan gücü belirlenir. Laboratuvarda Kuru silindir ayırıcılarda aktif bölgeye 900 ile 5.000 Gauss arasındaki basınçlar uygulanabilir.

Kuru Manyetik Tambur Çalışma Alanları

Ayarlanabilir manyetik alan gücüne sahip kuru manyetik tambur ayırıcı, manyetik hassasiyete sahip 0-40 mm tane boyutundaki cevheri diğer manyetik olmayan malzemelerden ya da ince demir içerikli malzemelerden ayırmak için kullanılır: tahıllar, kuru gıdalar, yapı kimyasalları, plastikler, çeşitli metaller vb. ekstrakt ürünleri ve manyetik malzemelerin zenginleştirilmesi için kullanılırlar. Manyetik silindir sayesinde, manyetik malzeme silindir içinde tutularak ayırıcı vasıtasıyla metal malzeme alanına boşaltılırken, manyetik olmayan malzeme silindir vasıtasıyla ana gövdeye taşınır. Bu sistem, tambur yüzeyinin titreşimli besleme odası boyunca düzgün bir şekilde dağılmasını sağlar ve ayarlanabilir manyetik alan yoğunluğu ve tambur dönüş hızı ile gerekli kapasitenin büyük bir çıktısını sağlar.

Kuru manyetik tamburlara ve daha fazlasına ulaşmak için bas-tr.com adresine girebilir oradan fiyat ve diğer bilgiler hakkında bizim ile iletişime geçebilirsiniz. Güçlü iletişim ağımız sayesinde aklınızda kuru manyetik tambur ile alakalı kalan tüm sorulara cevap bulabilirsiniz. Variller ayrıca metal işleme ihtiyaçlarınızı karşılamak için çok geçişli konfigürasyonlarda üretilebilir. Manyetik tambur ayırıcılarımız, büyük ve küçük demir cevherlerini işlerler.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir