Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Köpek ve Kedilerde Parazit Aşısının Önemi Nedir?

Köpek ve Kedilerde Parazit Aşısının Önemi Nedir?

admin admin -
35 0

Köpek ve kediler hayvan severlerin evlerinin vazgeçilmez dostları arasında yer almaktadır. Sevimli hayvan dostlarımızı sağlık risklerine yönelik korumak amacıyla alınan veterinerlik hizmetleri büyük bir öneme sahiptir. Pati Palace veterinerlik hizmetleri İstanbul genelinde yer alan veterinerlik klinikleri ile güvenli veteriner hizmetleri sunmaya devam ediyor.

Pati Palace veterinerlik hizmetleri kapsamında kedi ve köpek dostlarımıza yönelik parazit aşıları uygulanmaktadır.  Kedi ve köpeklerin vücutlarına çeşitli yollar ile girebilecek parazitler ciddi sağlık sorunları oluşturabilmektedir.

Pati Palace veteriner hizmetleri olarak kedi ve köpeklere uygulana iç ve dış parazit aşıları 3 aylık periyotlar ile uygulanmaktadır. Köpek ve kediler için uygulana parazit aşısının bir diğer önemi ise insanlara geçebilecek parazitlerin bulaşmasını da engellemesidir. Bu açıdan bakıldığında kedi ve köpekler için uygulanan parazit aşılarının hem hayvan dostlarımız için hem de sahipleri için önemli olduğunu söyleyebiliriz.

Pati Palace hayvan hastanesi tarafından uygulana parazit aşıları köpek ve kedilerin kalp kurtları, pireler, kene ve diğer parazitlerden korunmalarını sağlar. Uygulanan aşılar kedi ve köpeklerin bağışıklık sistemini güçlendirerek, parazitlere karşı daha dirençli hale gelmelerini sağlar.

Pati Palace hayvan hastanesi İstanbul genelinde çeşitli semtlerde verdiği klinik hizmetleri kapsamında aşı uygulamaları dışında rutin muayeneler, CR röntgen çekimleri, laboratuvar testler, ani yaralanmalara yönelik cerrahi müdahaleler ve yoğun bakım hizmetleri sunmaktadır.

Pati Palace veteriner hizmetleri köpek ve kedilerin sağlık sorunlarına karşı en doğru ve etkili tedavileri sunmaya devam etmektedir.

Modern veterinerlik tanı yöntemleri evcil kedi ve köpeklerin sağlık sorunlarının erken teşhis edilmesine yardımcı olurken Cr Röntgen teknolojisi ile kemik ve diğer iç organ problemlerinin teşhisinde çok daha kolay olmaktadır.

Pati Palace veterinerlik hizmetlerinde uygulanan ultrason çekimlerinde yumuşak doku zedelenmeleri ve kırık bölgenin teşhisi çok daha kolay olmaktadır. Uygulanan teknolojik veterinerlik yöntemleri evcil hayvanlarınızın sağlık sorunlarının doğru bir şekilde teşhis edilmesini sağlar ve tedavi sürecinin daha etkili olmasına yardımcı olur.

Pati Palace hayvan hastanesi evcil hayvanlarınızın tedavi süreçlerinde konforlu bir ortam sunarak rahat ve stressiz bir ortamda tedavi olmalarını sağlar. Sıcak bir ortamda güler yüzlü bir ekibin hizmetiyle evcil hayvanlarınızın tedavi süreci daha hızlı ve etkili geçer.

Pati Palace veteriner kliniklerinin İstanbul genelinde evcil hayvanlar için verdiği veterinerlik hizmetleri hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen hayvan severler https://patipalace.com/ internet adresi üzerinden Pati Palace veteriner hizmetleri web sitesine giriş yapabilirler.

Pati Palace web sitesi iletişim bölümünde yer alan gerekli bilgileri dolduran ziyaretçiler sormak istedikleri soruları sorabilirler. Pati Palace veterinerlik hizmetleri sorulan sorulara yönelik en kısa sürede cevaplar verecektir. Sizler de kıymetli hayvan dostlarınız için hızlı ve etkin veterinerlik çözümlerine yönelik hizmetler almak isterseniz Pati Palace veteriner kliniği ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir