Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Köpek İlanlarında İnceleme Yaparken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Köpek İlanlarında İnceleme Yaparken Dikkat Etmeniz Gerekenler

admin admin -
24 0

Evcililan.com sitesi Türkiye’nin önde gelen evcil hayvan ilan sitelerinden biri olarak hizmet vermektedir. Evcil hayvanları satın almak veya sahiplendirmek isteyen hayvan sahiplerinin bir araya geldiği bir platform olarak karşımıza çıkmaktadır.

Evcililan.com sitesi köpekler, kediler, kuşlar, tavşanlar, hamsterlar gibi birçok evcil hayvan türüne yönelik ilanlar içermektedir.  Sitede yer alan köpek ilanları birçok cins köpeğin sahiplenilmesi konusunda hizmet vermektedir. Evcililan.com sitesinde Golden Retriever,

Labrador Retriever, Bulldog, Beagle, Poodle, Chihuahua gibi cinslerde köpek ilanları mevcut olup aynı zamanda köpeklerin sağlık durumları, aşıları ve diğer özellikleri hakkında da bilgi veren blog içerikler de bulunmaktadır. 

Hayvan severler köpek ilanlarında inceleme yaparken dikkat etmesi gereken hususlardan biri aradıkları cinslere yönelik sağlık kontrollerinin yapılmasıdır. Evcil köpeklerde aşı programlarının uygulanması ve rutin sağlık kontrollerinden geçirilmesi önemlidir.

Hayvan severlerin köpek cinslerine yönelik iyi araştırma yapması ve aradıkları cinslere yönelik bilgi sahibi olmaları önemlidir.

Evcililan.com sitesinde yer alan bir diğer evcil hayvan ilanları arasında kedi ilanları da bulunmaktadır.  Kedi ilanları konusunda oldukça geniş bir yelpazeye sahip olan site, British ilanları, Scottish Fold, Siyam, Shorthair kedi ilanları ve daha birçok cins kedi ilanları içermektedir.  Shorthair kediler kısa tüyleri sebebiyle fazla tüy dökmedikleri gibi tüy bakımında da ihtiyaç duymazlar.

Sunulan avantajlar arasında insanların evcil hayvanlarının sahiplenilmesi için ücretsiz bir şekilde ilan verebilme imkânına sahip olmasıdır.

Alınan bu hizmet doğrultusunda hayvan sahipleri evcil hayvanlarını sahiplendirmek istedikleri kişileri site üzerinden kolayca bulabilmektedir.

Evcililan.com evcil hayvanların resimlerini ve özelliklerini ilanlarda paylaşarak evcil hayvan sahiplenmek isteyen hayvan severlerin aradıkları kriterlere uygun evcil hayvanı en hızlı şekilde bulmasını sağlamaktadır.

Yayınlanan evcil hayvan ilanları bölgesel olarak arama kriterlerinde belirtilerek hayvan severlerin kendi bölgelerindeki evcil hayvan ilanlarını görmeleri sağlanmaktadır. Site kullanıcıları ilanlar hakkında yorum yapabilir ve bu yorumlar diğer kullanıcıların ilanlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasına olanak tanımaktadır.

Evcililan.com da yer alan evcil hayvan ilanları sürekli olarak güncellenerek geçerliliğini kaybetmiş ilanlar kaldırılmaktadır böylece hayvan severler sadece güncel ve doğru bilgiler üzerinden yayınlanan ilanlara yönelik zaman harcarlar. Sitede evcil hayvan bakımı, beslenmesi, sağlık durumu ve eğitimi hakkında yer alan blog yazılar üzerinden hayvan severler bilgiler edinebilmektedir.

Evcililan.com sitesinde yayınlanan köpek, kedi ve diğer evcil hayvan ilanları insanların sahibi oldukları evcil hayvanlarının sahiplenilmesi için ücretsiz bir şekilde ilan verme fırsatı sunmaktadır.

Evcililan.com sitesinde yayınlanan evcil hayvan ilanları ve saydığımız diğer hizmetler için detaylı bilgi almak isteyenler  www.evcililan.com  internet adresi üzerinden web sitesine giriş yaparak detaylı bilgilere erişebilirler. Ziyaretçiler evcililan.com web sitesinde yer alan iletişim bölümüne tıklayarak sormak istedikleri soruları sorabilir kısa süreler içerisinde cevap alabilirler.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir