Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kombinin Su Basıncının Yükselmesinin Nedenleri ve Çözümleri

Kombinin Su Basıncının Yükselmesinin Nedenleri ve Çözümleri

admin admin -
37 0

Kombinin Su Basıncının Yükselmesinin Nedenleri ve Çözümleri

Kombi doğalgaz ile ateşleme sağlıyor olsa da temel fonksiyonunu bağlı olduğu su tesisatından su almaktadır. Gelişmiş teknolojiye sahip olan kombinin bağlı bulunduğu su tesisatından gelen suyun basınç seviyesi güvenli kullanım için bilimsel olarak belirlenmiş olan seviyede kalmalıdır. Bu seviyenin altında veya üzerinde olması durumunda su basıncı kombinin temel çalışma prensibi açısından ciddi seviyede bir risk teşkil edebilmektedir. Bu nedenle kombideki su basıncı seviyesine dikkat edilmesi gerekmektedir. Uzmanlar tarafından standart bir kombi kullanımında su seviyesi basıncının ne kadar olması gerektiği belirlenmiştir. Kombinin su basıncının yükselmesi durumunda güvenli kullanım riski ortaya çıkacağından en hızlı şekilde profesyonel Bulgurlu Arçelik Servisi müdahalesinde bulunulmalıdır.

Kombi Su Basıncı Neden Yükselir?

Kombi su basıncı seviyesi yükselmesi pek çok farklı nedene bağlı olarak meydana gelmektedir. Olağan şekilde kombinin genel kullanımı sırasında zaman içerisinde kombi su basınç seviyesinde artış meydana gelebilir. Böyle bir durumda kombinin su basınç seviyesi uygun koşullar sağlanarak düşürülmelidir. Bu konuda teknik bilgiye veya deneyime sahip olmayan kişiler için günümüzde kombi basıncının düşürülebilmesi için destek veren profesyonel Sultanbeyli Arçelik Servisi hizmetleri bulunmaktadır. Bu hizmetlere başvuruda bulunarak, kombinin yükselen basıncının uygun seviyeye indirilebilmesi mümkün olmaktadır.

Kombi Su Basıncı Nasıl Düşürülür?

Kombilerde standart olarak en güvenli kullanım standardının sağlanabilmesi için kombi su basınç seviyesinin 1.5 bar seviyesinde olması gerekir. Su basınç seviyesinin 2 bar seviyesinin üzerine çıkması durumunda mutlaka en kısa zaman dilimi içerisinde ideal seviyeye düşürülmesi sağlanmalıdır. Kombinin su basınç seviyesinin düşürülebilmesi için kombi tesisatında bulunan tüm suyun tamamen boşaltılarak, yeniden su basma işlemi uygulanmalıdır. Bu işlemle uğraşabilme imkanı veya ekipmanı bulunmayan kişiler için profesyonel Kavacık Arçelik Servisi hizmetleri bulunmaktadır. Bu şekilde çok daha güvenli ve çok daha hızlı bir şekilde kombinin su basınç seviyesinin uygun seviyeye indirilebilmesi mümkün olmaktadır. Alanında uzman teknikler tarafından gerekli olan müdahaleler yerinde servis müdahaleleri ile gerçekleştirilmektedir. Bu şekilde kombinin su basınç seviyesi en kısa zaman dilimi içerisinde yeniden ideal yani güvenli seviyeye indirilebilmektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir