Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. kök hücre ile yüz gençleştirme, yüze kök hücre tedavisi

kök hücre ile yüz gençleştirme, yüze kök hücre tedavisi

admin admin -
26 0

kök hücre ile yüz gençleştirme, yüze kök hücre tedavisi

Kök hücrelerimiz hiç son yıllardaki kadar popüler olmamıştı. Cilt altı yağ dokusundan özel bir işlemle kolaylıkla alınan yağların laboratuvar şartlarında özel tıbbi işlemlerle ayrıştırılmasından sonra hücrelerin hiç bekletilmeden, saklanmadan, tekrar üretilmeden, aktive edilerek, canlı canlı hemen aynı kişiye enjeksiyon yöntemi ile yapılan Yüze Kök Hücre tedavisi ile yüzümüzde daha genç, daha canlı bir görünüm elde etmek ve kırışıklıklardan kurtulmak mümkün. Yüz ve cildimizde çok uzun süreli ve sınırsız sayıda tekrarlanabilir olmasıyla hücresel gençleşmeyi sağlayan, anti-aging ve estetik alanındaki en yeni uygulamalardan biri olan Yüze Kök Hücre Tedavisini Dr. Yüksel Büküşoğlu tüm merak edilenleri ile anlattı.

Yaşlanmayı geciktirmek ya da cildimizin daha genç ve daha canlı bir yapı ve görünüme sahip olabilmesi için anti-aging ve estetik alanındaki en yeni uygulamalardan biri kendi kök hücrelerimizle yapılan Yüze Kök Hücre Tedavisi. Vücudumuzun kendi yağ dokusundan elde edilen kök hücrelerini kullanarak yüz ve cildimizde hücresel gençleşmenin sağlanması amacı ile yapılan Yüze Kök Hücre Tedavisi Estetik Tıp alanındaki en yeni uygulamalardan. 

Yüze Kök Hücre Tedavisinin etkisinin kanıtlanmış olması, kalıcılığı, yenileştirici, onarıcı, tamir edici, gençleştirici etkisinin uzun sürmesi, kolay uygulanabilirliği ve uygulamanın sınırsız sayıda tekrar edilebilir olması en büyük avantajlarıdır. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir