Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kahve Yanı Kadehlerin Kullanım Amacı Nedir?

Kahve Yanı Kadehlerin Kullanım Amacı Nedir?

admin admin -
22 0

Margerie Crystal firması,  kristal bardak ve kadeh satışlarıyla müşterilerine geniş ürün yelpazesi ile satış hizmetleri vermeye devam ediyor. Müşterilerimize yüksek kalitede ürünler sunarak, evlerinde şıklığı ve zarafeti kaliteyle birleştirmelerine yardımcı oluyoruz.

Margerie Crystal olarak satışını yaptığımız bardak çeyiz seti ürünlerimizde ön plana çıkan modellerimiz arasında Gloria uzun su bardağı yer alıyor.

Gloria uzun su bardağı, 485 ml hacmi ile sofraların büyük bir su bardağı ihtiyacına yönelik üretildi. Gloria uzun su bardakları, mavi, kırmızı, yeşil, sarı ve turkuaz renk çeşitleriyle sofralardaki yerini almayı bekliyor. Bardak çeyiz seti olarak da satışa sunulan Gloria su bardakları, özel indirimlerle müşterilerimize satın alımlarda kolaylıklar sunuyor.

Margerie Crystal firması olarak Gloria su bardaklarının diğer bir modeli olan 345 ml oval modellerle sofralarında farklı model su bardağı arayanlara yönelik satışlarımızda olmaktadır. Gloria oval modellerimizin mavi, mor, sarı ve yeşil renkleri ürün portföyümüzde bulunuyor.

Gloria kadeh bardaklarımız renkli flut kadeh bardaklar şeklinde satışı yapılıyor. 280 ml hacme sahip renkli flut kadeh bardaklar sarı, yeşil, fuşya, pembe ve bordo renklerinde satılıyor. Web sitemiz üzerinden yaptığımız satışlarda Gloria kadeh bardaklarımızda da özel indirimler sunulmaktadır.

Margerie Crystal firması olarak satışını yaptığımız Bohemia Crystal Kahve yanı su bardakları, kahve yanı kadeh bardak olarak da adlandırabilmektedir. Bu bardaklar, 150 ml hacmiyle kahve keyiflerinize sizinle beraber eşlik ediyor. Mavi, kırmızı, yeşil, sarı ve mor renk seçenekleriyle satışı yapılan Bohemia Crystal Kahve yanı su bardakları evde veya ofiste kahve keyfi yaşayanlara görselliği ve zarafetiyle unutulmaz tatlar bırakıyor.

Margerie Crystal olarak satışını gerçekleştirdiğimiz bardak modellerinde yüksek kalite ve estetiği ön plana çıkarıyoruz. Margerie Crystal olarak satışını yaptığımız birbirinden farklı bardak modelleri hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler https://margeriecrystal.com  internet adresi üzerinden web sitemizi ziyaret edebilirler.

Web sitemizin kolay kullanım ara yüzü sayesinde istediğiniz model ve renkteki bardakları rahatlıkla seçebilirsiniz. Web sistemiz üzerinden yaptığımız satışlarda müşterilerimizin kişisel ve sanal kart bilgileri yüksek güvenlik ağıyla korunmaktadır.

Siz de Margerie Crystal bardaklarıyla şık bir sunum yapmak istiyorsanız, Margerie Crystal bardak ve kadehlerimizle tarzınızı yansıtabilirsiniz. Web sitemize üye olarak %10 indirim kazanabilir ve tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.

Margerie Crystal olarak, kaliteli ürünlerimiz, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız ve hızlı ve güvenilir alışveriş deneyimi sunan web sitemiz ile birçok müşterinin beğenisini kazandık. Sizler de bardak çeyiz setleriniz, renkli flut kadehlerimiz ve kahve yanı su bardaklarımız gibi birbirinden şık ve kaliteli ürünlerimiz ile kahve, su ikramlarınıza farklı bir hava katmak isterseniz, web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Siparişi alınan ürünler Türkiye’nin her yerine en kısa süre içerisinde teslim edilmektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir