Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İzmirden,Avrupa’ya ! Bir başarı hikayesi PetBoss.

İzmirden,Avrupa’ya ! Bir başarı hikayesi PetBoss.

admin admin -
35 0

İzmirden,Avrupa’ya ! Bir başarı hikayesi PetBoss.

Anıl Gül Kimdir ?
28 Ekim 1991’de Hayata gözlerini İzmir’in Konak ilçesinde açmış olan Anıl Gül,Türkiye’nin önemli ticaret isimlerinden biri olan Ali Gül’ün oğludur.
İlk ve ortaöğretim hayatını İzmir’de geçirmiş olan Genç İş İnsanı Anıl Gül,ticaret hayatına atılmak adına üniversite hayatını uzatmış ve öğretime hala devam etmektedir. küçük yaşlarda ticarete duyduğu ilgi ve alakayı,hayvanlara duyduğu sevgi ile birleştirerek ticari zekasını 2010 yılında girdiği Pet sektöründe kanıtlamıştır.

PetBoss nasıl kuruldu ?
Yılların vermiş olduğu sektör tecrübesi ardından,başarısına başarı katan Genç İş İnsanı Anıl gül,2020 yılında,Şuan günümüzde Türkiye’den bütün Avrupa’ya ürün dağıtımı yapan Pet sektöründe öncü firmalardan biri PetBoss’u kurmuştur.

Şu an tam tamına yılda 500.000 adet Evcil Hayvan yatağı üretimi yapan,PetBoss Türkiye’nin İzmir ilinde toplamda 1000 metrekare üretim ve 3500 metrekare depo alanına sahiptir.

Kurulduğu zamandan bu yana Pet Sektöründe Dünya’nın en önemli firmalarından biri olmayı hedefleyen ve hedefine emin adımlar ile ilerleyen PetBoss,Yönetim Kurulu Başkanı Genç İş İnsanı Anıl Gül önderliğinde, İzmir’de gerçekleşen son altı Pet fuarında,iddialı standları ve dikkat çekici yüksek kaliteli ürünleri ile yer almıştır.

PetBoss’un son 6 yılda yer aldığı fuarlar:

  • Pet İzmir 2017 Fuarı
  • Pet İzmir 2018 Fuarı
  • Pet İzmir 2019 Fuarı
  • Pet İzmir 2020 Fuarı
  • Pet İzmir 2021 Fuarı
  • Pet İzmir 2022 Fuarı

PetBoss ülkesini gururla temsil ediyor !
Avrupa’nın ve Asya’nın en büyük Pet firmaları ile anlaşmaları bulunan
PetBoss,neredeyse Dünya’nın bir çok ülkesinde Evcil Hayvan Yatağı satış ağında da lider konumda !

Türkiye’nin İzmir ilinde üretimlerini sürdüren firma,Dünya Çapındaki Pet Sektöründe de öncü olarak,Türkiye’nin Evcil Hayvan Yatağı üretimi konusundaki ihracat değerini yükseltiyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir