Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Instagram profil fotoğrafı büyütme nasıl olur

Instagram profil fotoğrafı büyütme nasıl olur

admin admin -
34 0

Instagram profil fotoğrafı büyütme nasıl olur

Instagram hesaplarının profil fotoğrafları oldukça küçük bir yapıya sahiptir. Özellikle gizli hesaplarda Instagram profil fotoğrafını bir büyütme işlemi yapmadan detaylı bir şekilde görmek mümkün olmamaktadır. Bu tür durumlarda Instagram profil fotoğrafı büyütme işlemleri için özel programlar veya uygulamalar kullanılmaktadır. Ancak birçok yerde ücretli olarak sunulan Instagram profil fotoğrafı büyütme işlemlerini ücretsiz bir şekilde yapabilme imkanınız da bulunmaktadır.

Gizli veya açık bir Instagram hesabında profil fotoğrafını daha büyük bir şekilde görmek istiyorsanız ve bu işlemi ücretsiz olarak kolay bir şekilde yapmak istiyorsanız Ax Medya sosyal medya ajansının internet sayfasına giriş yapabilirsiniz. Bu sayfada yer alan ücretsiz araçlar kategorisinde Instagram profil fotoğrafı büyütme bilmeniz için sizlere hızlı ve kolay bir işlem süreci sunulmaktadır. Profil fotoğrafına büyütmek istediğiniz Instagram hesabını linkini kopyalayarak Ax Medya sayfasında yer alan kutuya yapıştırmanız yeterli olacaktır.  İle ilgili linke kutuya yapıştırdıktan sonra profil fotoğrafını büyüt sekmesine tıklayarak fotoğrafın hemen büyümesini sağlayabilirsiniz. Birçok uygulamadan sizlere ücretli olarak sunulan ya da oldukça karışık bir işlem sürecine sahip olan bu uygulama Ax Medya tarafından hem ücretsiz hem de oldukça pratik bir şekilde sağlanmaktadır.

Instagram video indir nasıl olunur

Bildiğiniz üzere Instagram uygulaması üzerinden videoları izleyebilirsiniz ancak bu videoları ekstra bir uygulama ya da program olmadan indirme şansınız bulunmamaktadır. Instagram video indir uygulamasını ücretsiz olarak Ax Medya İnternet Sitesi aracılığı ile yapabilirsiniz. Ax Medya ücretsiz araçlar kategorisinde yer alan video indirme sayfasına indirmek istediğiniz videonun linkini kopyalayarak indirme işlemini hemen gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram takipçi satın al

Ax Medya sosyal medya Ajansı Instagram hesaplarınızı verimli ve kaliteli bir şekilde kullanabilmeniz için sizlere farklı birçok hizmet içeriği sunmaktadır. İnternet sitesinde yer alan ücretsiz araçları kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda çok uygun fiyatlarla satışa sunulan instagram takipçi satın al hizmetini de değerlendirebilirsiniz. Instagram hesabınızın takipçi sayısını arttırmak istiyorsanız ancak bunun için Türk ve organik takipçilerden oluşan güvenli bir takipçi paketi satın almak istiyorsanız hemen siteye giriş yapabilir ve satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir