Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Hediye Sertifikası Nedir? Nasıl Kullanılır?

Hediye Sertifikası Nedir? Nasıl Kullanılır?

admin admin -
30 0

Hediye Sertifikası Nedir? Nasıl Kullanılır?

Yapmaktan keyif aldığımız gündelik hareketler dışında bizi gerçekten farklı ve özel hissettiren, mutlu yapan çeşitli deneyimler olur. Bunlara deneyim deriz çünkü aynısını tekrar yaptığımızda ilk verdiği hissi yaşatmaz zaten deneyim de olmaz. Doğa gezileri, tatiller, spor türleri, hayatı kolaylaştıran ya da eğlence katan eğitimler ve daha fazlasını bodo.com hediyeleri aracılığıyla sunar. Örneğin, ‘’Özel Adalar Yelken Seyri’’ gibi deneyim hediyelerini, online mağazadan satın alarak ister hediye kartı isterseniz de e-sertifika şeklinde sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Sürpriz yapmayı daha kolay hale getiren sıradan hediye kartları, bütçesi dışında bir seçim barındırmadığından, verilen kişi üzerinde bir heyecan yaratmaz. Oysa bizler sevdiklerimizi heyecanlandırmak, özel hissettirmek, gününe farklılık katmak ister bu sebeple hediyeler sunarız. bodo hediye sertifikasının da yarattığı fark ise hem emin olmadığınız seçenekleri bir arada verme şansı verir hem de ona tercih hakkı sunar. Deneyim hizmeti veren kurumların sunduğu ücretler ile bodo.com’un deneyim ücretleri aynı olduğundan, gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Hediye sertifikası alımı ve kullanımı

Bu tarz sürpriz kartlarının kullanımı pratikte benzerdir. bodo.com online mağazadan eşinize hediye seçtiğinizi varsayalım. Yıldönümünüz olduğundan, ‘’Romantik’’ kategorisini inceliyorsunuz. Burada bulunan; ‘’SPA’da Romantik bir Akşam’’, ‘’Yatta Gün Batımı’’, ‘’360 Manzaralı Akşam Yemeği’’ deneyimleri arasında kaldınız. Hiç dert etmeyin, hepsini paketinize ekleyin. Ayrıca merak etmeyin, yalnızca en yüksek bütçeli deneyimin ücretini ödeyeceksiniz. Diğer adımlarda hediye kartı ya da e-sertifikadan birine yönelerek adım adım siparişinizi oluşturacaksınız. Evinize gönderilen kutu içindeki kart ya da e-postaya gelen sanal sertifikanın üzerinde size özel oluşturulan kod ile seçtiğiniz sürprizi veren kurumda romantik randevunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Giderken kartı unutmuş olsanız bile telefonunuza gelen postalarda deneyim kodunu bulabilir, ödemeyi yine rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Elbette seçim yaptıktan sonra bodo.com adresinden aktive işlemi gerçekleştirip randevu oluşturmalısınız. 9 aylık kullanım süresi boyunca dilediğiniz an gün bodo ile kendinizi ödüllendirirsiniz.

Hediye sertifikası sürprizleri

Sürprizler iltifat gibidir, çevremize farklı şekillerde saçtığımız güzelliklerin geri dönüşüdür. Kelimelerden daha güçlü ifade eder bizi. Aşkınıza, kıymetlinize, kahramanınıza, dünyanıza, yol arkadaşlarınıza benzersiz https://bodo.com/tr/hediye-karti/ bodo hediyeleri; ‘’Yunuslarla Yüzme’’, ‘’Poligon’da Silahla Atış’’, ‘’Çikolata Yapım Dersi’’, ‘’Online Temel Karakalem Kursu’’, ‘’Korku Evi Oyunu’’, ‘’Çocuk için Pony Binicilik Dersi’’, ‘’Kadınlar için Hamam Günü’’. Sıkılmaya fırsat vermeyen, devamlı yenilenen içeriği ile bodo her konuda kendinizi değerli hissedeceğiniz benzersiz bir dünya.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir