Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Hayır Lokması Döktürme İşlemi İçin Öneriler

Hayır Lokması Döktürme İşlemi İçin Öneriler

admin admin -
31 0

Hayır Lokması Döktürme İşlemi İçin Öneriler

Hayır Lokması, Hayır Lokması döktürme işlemi yapmak isteyen kimselerin, belirli bir ücret karşılığında hayır amacıyla lokma dağıtımı yaptırması işlemine denir. Lokmayı hayırlı kılan niyettir. J

Son zamanlarda İstanbul’da birçok defa karşılaştığımız bir manzara hayır lokması arabalarıyla lokma dağıtımı işlemi. Özellikle cenaze, mevlid, açılış vb. organizasyonlarda tercih edilen bu hayır işi; cüzi meblağlar ödeyerek daha çok kimselere ulaşabildiği için vatandaşlar tarafından rağbet görmeye başladı.

Hayır Lokması Nedir?

Hayır lokması nedir öncelikle buna değinelim. Osmanlı zamanından kalan adetlerden biri olarak karşımıza çıkan lokma döktürme hayrına verilen isimdir. İnsanlar cenazelerinde, mevlidlerinde, ölüm yıldönümlerinde veya hayır işlemek istediklerinde lokma tatlısı döktürmektedirler. Bu lokma dağıtımı sayesinde yapılan hayra verilen isim hayır lokmasıdır.

İstanbul’da Hayır Lokması Döktürme

Lokmacı İstanbul için neredeyse adım başı denk geldiğimiz bir işletme ama Mobil Hayır Lokması arabası ile hayır döktürmek için sabit bir lokasyona ihtiyaç yok. İstediğiniz konumda, cami önünde, çarşı merkezinde, meydan ve parklarda hatta kendi evinizin önünde bile hayır lokması döktürme Mobil Hayır Lokması arabaları sayesinde mümkün.

Hayır Lokması Fiyatları

Hayır yapmak istediğinizde sayıca çok kimseye ulaşmak ve mutlu etmek önemlidir. Bu bağlamda lokma dağıtımı hayrı kesinlikle bulunmaz bir fırsattır. Çünkü cüz’i meblağlar ödeyerek hayrınızı birçok insana ulaştırabilirsiniz.

Mobil Hayır Lokması firmasının fiyat politikasına göz atmadan hayır lokması ikramı yapmamanızı şiddetle tavsiye ederiz.  Fiyat bilgisine erişmek için hayır lokması fiyatı sayfalarına erişebilirsiniz. Eriştiğiniz sayfada:

  • 300 Kişilik Lokma Fiyatı
  • 500 Kişilik Lokma Fiyatı
  • 600 Kişilik Lokma Fiyatı
  • 750 Kişilik Lokma Fiyatı
  • 1000 Kişilik Lokma Fiyatı
  • 1500 Kişilik Lokma Fiyatı

hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Hayır Lokması Nasıl Döktürülür?

Hayrınız için lokma döktürmek isterseniz yapmanız gereken sadece Mobil Hayır Lokması yetkilisi Furkan Tumbul Bey’e +90 536 810 83 58 numaralı telefondan ulaşmak. Ardından sizin talepleriniz doğrultusunda bir yol izleyecek ve size eylem planını aktaracaktır.

Belirlediğiniz kişi sayısına göre hamur hazırlanır ve dinlendirilir. Yine sizin tayin etmiş olduğunuz konuma istediğiniz saatten 1 saat önce gidilip lokma arabası hazırlanır. Lokmalar el değmeden hijyen kurallarına uyularak dökülmeye başlanır. Akabinden sıcak sıcak çıkan taze lokmalar kaselere koyularak servis edilmeye başlanır. İnsanlar sıcak ve taze lokmanın keyfini çıkartırken siz de hayrınız ile mutluluk ve huzur duyabilirsiniz. Mobil Hayır Lokması sizin için tüm süreci yakından takip eder.

İstanbul’da Hayır Lokması

İstanbul’da ve çevre illerde hayır lokması döktürmek isterseniz, Mobil Hayır Lokması firması sizin için bulunmaz bir avantajdır. Çünkü İstanbul Anadolu Yakası ve İstanbul Avrupa Yakası haricinde çevre illere de lokma arabalarıyla hizmet veren en uygun fiyat avantajına sahip firma, Mobil Hayır Lokmasıdır.

Şimdiden hayrınız, hayırlı olsun.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir