Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Genç Girişimci Duyurdu; Artık Kıbrıs’ta ilan vermek ücretsiz!

Genç Girişimci Duyurdu; Artık Kıbrıs’ta ilan vermek ücretsiz!

admin admin -
26 0

Genç Girişimci Duyurdu; Artık Kıbrıs’ta ilan vermek ücretsiz!

Kuzey Kıbrıs konumu itibari ile lojistik olarak ithalat, ihracat için çok maliyetli bir ülke. Bu yüzden ada sakinleri yeni bir ürün alırken, bu ürünün lojistik maliyetlerine de para veriyor. Ayrıca yurt dışından gelen ürünler döviz ile olduğu için, halk arasında ciddi alım zorluklarına sebep olabiliyor.

Özellikle öğrencileri çok etkileyen bu durum yüzünden, Kuzey Kıbrıs’ta “Mezunum Satıyorum” grupları çok ünlü olmuş durumda. Fakat grupların çoğunda fahiş ilan ücretini ödemeden bir şey paylaşamıyorsunuz. İşte bu duruma el atarak çözen Genç Girişimci Baran Arda, projesini tamamen ücretsiz yaptığını ve halkın ücretsiz şekilde kullanması için açıldığını duyurdu!

Mezunum Satıyorum Kıbrıs

Mezunum Satıyorum Kıbrıs için, isim haklarını satın alan Baran Arda, 2019 yılından beri geliştirdiği projesini halka açık şekilde sunarak ücretsiz ilan vermeyi sağlıyor. Üstelik instagram sayfası veyahut facebook gruplarında saatlerce aradığınızı bulamamak yerine kolayca arama yaparak istediğiniz ürüne anında ulaşabilirsiniz?

Mezunum Satıyorum Kıbrıs’a nasıl kayıt olunur?

Mezunum Satıyorum Kıbrıs’a ücretsiz şekilde kayıt sayfasından kayıt olabilirsiniz. E-Posta adresi veyahut Facebook hesabı ile giriş yaparak 3 dakikadan az sürede ilan koyabilirsiniz.

İlanınızın geçerli olması için; fiyat, fotoğraf ve iletişim bilgilerinin doğru olması gereklidir. Bu gereklilikleri sağlayan her ilan ücretsiz ve sınırsız şekilde yayınlanır.

Ayrıca seçilen ilanlar Facebook ve Instagram sayfalarında da ücretsiz şekilde tanıtılır. Tanıtılan ilanlar için ücretsiz tasarımlar oluşturularak potansiyel müşterilere ulaşması sağlanır.

Baran Arda kimdir? 

Genç Girişimci Baran Arda, 1997 yılında İstanbul’da doğdu. Lise zamanlarında programcılığa merakı başlayan genç girişimci 2015 yılında Bilgisayar Mühendisliği okumak için Kuzey Kıbrıs, Girne’ye gitti. Girne Amerikan Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra Kuzey Kıbrıs için bir çok proje geliştirdi ve büyük projelerde yer aldı.

2022 yılında Kuzey Kıbrıs’tan İstanbul’a geri döndü ve burada kendi şirketini kurdu. Webremium şirketi ile İstanbul Web Tasarım‘ın Dijital Dünya hizmetlerini sağlayan Baran Arda, kendisi gibi genç girişimcilere destek vermekten çekinmiyor.

Genç Girişimcinin Mezunum Satıyorum Kıbrıs gibi halka açık ve kamu yararı için oluşturulmuş projelerinin yanı sıra, Gametürk ve Yemek Gurmesi gibi bir çok büyük markası bulunuyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir