Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Galvanizli yapısı ile dikkat çeken Estenet Hasır Tel

Galvanizli yapısı ile dikkat çeken Estenet Hasır Tel

admin admin -
26 0

Galvanizli yapısı ile dikkat çeken Estenet Hasır Tel

Hasır tel ürünlerinde aranan en önemli özelliklerden biri güvenlik açısından kullanılan tel çeşitlerinin estetik bir görünüm vermesidir. Estenet tarafından üretilen hasır çit son derece estetik bir görünüme sahiptir. Özelliği ise kaliteli malzemelerden üretildiği için uzun süre kullanılabilmesidir. Tercihen şantiye veya bahçe gibi alanların korunması için güvenlik ihtiyaçlarınızı karşılar. Dayanıklı bir işlevi olduğu için alanlarınızı kolayca koruyabilirsiniz. Ürün ayrıca paslanma ve küflenme yapmaz. Bu sayede sulanması gereken alanlar kolaylıkla sulanabilir. Geniş bir kullanım yelpazesi sunan bu model, çeşitli alanları tam bir güvenlik içinde korumanıza olanak tanır. Ayrıca kullanımı kolay olan bu ürün ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Güvenli kullanım imkanı

Dayanıklı yapı

Geniş alanlarda kullanım

Galvanizli tel, boyasız kullanılabilen modelleri ifade eder. Beton malzemelerin demir ile etkileşimi sonucu ortaya çıkan ve çevre güvenliğini garanti etmektedir. Ürünün kendi siyah boyası vardır. Bu nedenle boyamaya gerek yoktur. Kaliteli boyama teknikleri kullanılarak üretilen bu ürün aynı zamanda rengini uzun süre korur.

Suya dayanıklı olduğu için yağmur, kar gibi olumsuz hava koşullarından etkilenmez. Kaynaklı hasır tel genellikle ağır metal malzemelerden yapılır. Böylece uzun süre kalıcılığını korur. Elektro kaynaklı galvanizli hasır tel arıyorsanız markamızın ürettiği bu ürünü tercih edebilirsiniz. Böylece uzun süre kullanabilir ve istediğiniz güvenliği sağlayabilirsiniz.

Güvenli kullanım için Estenet hasır tel

Çeşitli alanların güvenliği için tel örgü çeşitleri tercih edilmektedir. Kaliteli malzemelerden üretilmiş modeller güvenliğinizi artırmanıza yardımcı olacaktır. Bu nedenle müşteriler genellikle tel örgü tercih etmektedir. Mükemmel boyuttaki modeller, alanlarınızı kapsadığı için ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayacaktır. Pas ve oksidasyona karşı son derece dayanıklı olup yılın her mevsiminde kullanılabilir.

Estenet Hasır Tel

Tel örgü çeşitleri farklı alanlarda kullanılmaktadır. Özellikle güvenlik açısından değer verilen bu modeller bahçe, şantiye gibi mekanlarda tercih edilmektedir. Aynı zamanda geniş bir uygulama yelpazesi sunan bu ürünler otomotiv ve mühendislik endüstrilerinde sıklıkla tercih edilmektedir. Ayrıca temellerde, tünel ve metro inşaatlarında da kullanılmaktadır. Prefabrik evlerin dış yüzeylerini kaplamak için de kullanılan bu modeller, yolları ve patikaları kaplamak için de kullanılmaktadır. Hammaddesi filmaşin olduğu için uzun süreli kullanıma uygundur.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir