Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Etiler’in Yeni Eğlence Mekanı Yogi Etiler Gece Kulübü 21 Nisan’da Açılıyor!

Etiler’in Yeni Eğlence Mekanı Yogi Etiler Gece Kulübü 21 Nisan’da Açılıyor!

admin admin -
34 0

Etiler’in Yeni Eğlence Mekanı Yogi Etiler Gece Kulübü 21 Nisan’da Açılıyor!

Etiler semtinde yer alan Yogi Etiler, Nisbetiye Mahallesi, Aytar Caddesi No:3 adresinde konumlanıyor. Merkezi konumu ve kolay ulaşım imkanlarıyla da dikkat çeken mekan, gece hayatının kalbinin attığı Etiler’de yeni bir adres olarak öne çıkıyor.

Yogi Etiler‘in işletmecisi Sinan Demir, açılış etkinliğiyle ilgili duygularını paylaşırken, “Etiler ve çevresindeki gece hayatı tutkunlarına farklı bir deneyim sunmak için buradayız. Modern tasarımı, enerjik müziği ve güvenli atmosferi ile Yogi Etiler, gece kulüpleri arasında fark yaratmaya hazır. Tüm konuklarımızı eğlenceli ve unutulmaz bir gece geçirmeye davet ediyoruz.” dedi.

Yogi Etiler, bayramda DJ Batwo, Mert Baykun, Mustafa Macit, Furkan Yıldız ve Yaman gibi ünlü DJ’lerin performanslarıyla konuklarını ağırlayacak. Etkileyici müzik seçkileri ve enerjik performanslarıyla ünlü DJ’ler, Yogi Etiler’de bayrama damgasını vuracak.

Etiler ve çevresindeki gece hayatı tutkunları, Yogi Etiler Gece Kulübü’nün bayramda gerçekleşecek etkinlikleri için heyecanla bekliyor. Eşsiz atmosferi, canlı müzik performansları ve güvenli ortamı ile Yogi Etiler, unutulmaz bir bayram deneyimi sunuyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir