Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Erkek Kaş Tasarımı

Erkek Kaş Tasarımı

admin admin -
31 0

Erkek Kaş Tasarımı

Yüzün ifadesini değiştiren ve olumlu anlamda sosyal hayata katkı sağlayan kaşlar, gerekli tasarımlar ile birlikte düzeltilebilir. Erkek güzellik salonu yardımıyla uzman ekip tarafından bilgi ve destek alarak kaş probleminizi çözüme ulaştırabilirsiniz.

Hangi Kaş Türleri Tasarıma Daha Uygundur?

Kalın kaşlı, düşük kaşlı, seyrek kaşlı ve birçok kaş tipinin getirdiği problemler yüzün doğru orantısını bozabilmektedir. Bunlara ek olarak microblanding, epilasyon ve kaş alımı işlemleri sayesinde çözüme ulaşabiliyorsunuz. İyi ve bakımlı görünmenin Ümraniye güzellik salonu ile mümkün olduğunu biliyor muydunuz? Bünyemizde bulunan kaş tasarım uzmanları ile birlikte evinizin konforunda hizmetlerimizden keyifle yararlanabilirsiniz.

Kaşların doğal görünümünü bozmadan, tamamen estetik tasarımlı odaklı olarak yaptığımız erkek kaş tasarımı hassasiyet gerektirmektedir. Kaşların kavisli ve ince olmamasına özen gösterilmelidir. Kaş tasarımı sırasında kadınlar ve erkekler için kullanılan yöntem ve teknikler aynıdır. Değişen tek durum deri ve cilt yapısıdır. Derinin modeline göre yüz hatlarına uygun bir kaş tasarımı belirlenir.

Erkek Kaş Tasarımı Uygulaması Can Acıtır mı?

İşlem öncesi, sırası ve sonrasında herhangi bir acı hissetmeyeceksiniz. Bunun nedeni ise uygulamaya başlamadan önce çeşitli anestezi içeren kremlerin bölgeye sürülmesidir. İlgili alan uyuşarak işlem sırasında acı hissetmemeniz sağlanmaktadır. Leman Demir güzelliksalonu yardımıyla hayalinizdeki kaş tipini belirleyebilir ve acı yaşamadan istediğiniz kaşlara kavuşabilirsiniz.

Kaşların herhangi bir uygulamayla alınması öncesinde nerede başlayıp nerede bittiği incelenmelidir. Bunu dişli bir tarak yardımıyla da halledebilirsiniz. Öncelikle bu dişli tarağı burun deliğinizin ortası hizasında dik olarak tutun. Ardından bir cımbız yardımıyla ortada bulunan düzensiz, büyük ve istenmeyen tüylerinizden kurtulun. Diğer bölgeler için bir profesyonelden yardım almanız gerektiğini unutmayın. Kaş tasarımı ciddi ve emek isteyen bir iştir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir