Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Erkek Gömlek

Erkek Gömlek

admin admin -
32 0

Erkek Gömlek

Erkek gömlekleri, ister tek başına, ister kombinleyerek tarzınıza dikkatleri çekebileceğiniz ürünler olarak öne çıkıyor. Gömlek modelleri ile hem günlük kıyafetlerinizi, hem de ofis şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Erkek gömlekleri arasında yer alan etnik desenli oversize gömlek ile rahat  jean kombinlerinize tarz katabilir; Gün boyu rahat ve konforlu kullanıma sahip kumaşı, uzun kollu, şık tasarımı ve trend modeli ile işyerinde, günlük hayatınızda, davetlerde, toplantılarda harika görünen  Abluka eko desenli gömlek  ile  kombinler oluşturabilirsiniz.

Tarz Sahibi Erkek Gömlek Modelleri

Trendleri takip edenler ve farklı görünümlerden hoşlananlar için trend olan gömlek modelleri, girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize toplamanızı sağlıyor. Jean pantolon, şort ve eşofman altlarına kadar her tarz alt giyim ürünü ile kolayca kombinlenebilen erkek gömlekler özel tasarımları ile ilgi çekiyor. Siz de tarzınıza en uygun erkek gömleklerini  keşfetmek için hemen Abluka sayfamıza göz atın!

Desenlerine göre Erkek Gömlekler                     

Erkek gömlekleri arasında birbirinden farklı desenlerde beğeninize uygun ürün bulmak çok kolay. oversize desenli erkek gömlekleri, oversize oduncu gömlek ve etnik desenli gömlek gibi en sevilen modelleri ile sizlerle buluşuyor. Birbirinden farklı desenli gömlekler ile koleksiyonunuzu tamamlayabilir ve tarzınıza uygun modeli seçebilirsiniz.

Oversize Desenli Gömlek  Oversize Oduncu Gömlek  Etnik Desenli Gömlek Oversize Kadife Gömlek

Yaka Türüne Göre Gömlekler

V yaka gömlek, polo yaka gömlek ve küba yaka gömlek modellerini takım elbise içine giyerek kombinlerinize şıklık katabileceğiniz gibi jean bir pantolon ile  kombin yaparak spor bir görünüm elde edebilirsiniz. Erkeklerin vazgeçilmez parçalarından olan erkek gömlek modelleri ile ofis ve gündelik hayatınızda sade ve şık bir görünüm yakalayabilirsiniz.

V Yaka  Gömlek Polo Yaka Gömlek Küba Yaka Gömlek

Kol Tipine Göre Gömlekler

Erkek giyiminde en çok tercih edilen uzun kol erkek gömlekleri ve kısa kol erkek gömlekleri modası hiç geçmeyen bir vazgeçilmez. Renkleri, modelleri zamanın moda eğilimlerine göre farklılık gösterse de erkek stilinin simgesi.

Uzun kol gömlek ve kısa kol gömlek  modelleri, %100 pamuklu dokumasıyla sararken, farklı renkleriyle stil kazandırıyor. Konforuna önem verenlerin de gözdesi olan bu modeller, kullanım özgürlüğü sunuyor; pantolon içi ya da dışında kullanılabiliyor. Özellikle slim fit pantolonlarla çok şık duran oversize desenli uzun kol gömlekler veya oversize basic kısa kol gömlekler, rahat bir çizginin ötesinde tarz bir görünüm sağlıyor. Sezonun en trend ekose, piti kareli, düz renk ya da desenli erkek uzun kol gömlek modelleri de kombininize ayrı bir şıklık katıyor.

Uzun Kol Gömlek   Kısa Kol Gömlek

Sponsorlu Yazıdır

https://www.ablukaonline.com.tr/gomlek?sayfa=3

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir