Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Elektrikli Araç Şarj Üniteleri Ne Kadar Zamanda Kuruluyor?

Elektrikli Araç Şarj Üniteleri Ne Kadar Zamanda Kuruluyor?

admin admin -
24 0

Ekonomik şarj firması elektrikli araç şarj istasyonları konusunda Türkiye genelinde satış yapmaktadır. Elektrikli araç şarj istasyonu çevreci kimliği ve kullanılan ekipmanların maliyet anlamında uygunluğu açısından yenilenebilir enerji sektöründe birçok avantajı içermektedir.

Ekonomik Şarj firması tarafından satışı gerçekleştirilen elektrikli araç şarj istasyonları dikili model ve duvar tipi modeller olmak üzere 2 model üzerinden yapılmaktadır.

Ekonomik Şarj firması elektrikli araç şarj istasyonu satışlarında verdiği hizmetler arasında şarj istasyonu kurulumu, satış sonrası teknik bilgilendirme hizmeti yer almaktadır. Bursa Nilüfer ilçesinde ofisi bulunan Ekonomik Şarj firması kadrosunda yer alan uzman teknik ekiple müşterilerine her zaman satış öncesi ve satış sonrası kaliteli hizmetler vermektedir.

Ekonomik Şarj firması yapmış olduğu satışlarda kredi kartına 9 taksit peşin ödemelerde ise yüzde 5 indirim uygulamaktadır.

Elektrikli araç şarj istasyonu fiyatları yatırım maliyeti açısından benzin ve mazot ile çalışan araçların akaryakıt istasyonlarına kıyasla uzun vadede daha uygun yatırımlar olduğunu söyleyebiliriz.

Elektrikli araçların gün geçtikçe sayısının artması elektrik araç şarj istasyonları sektörüne yapılan yatırımları da arttırmaktadır.

Ekonomik Şarj firması tarafından satılan elektrikli araç şarj istasyonları tek faz üzerinden 16 amber 2 faz üzerinden 32 ampere kadar elektrik şarjı yapabilmektedir. Sahip olduğu özellikler açısından haberleşme kartı, LCD ekran monitör, bağlantı ekipmanları, elektrik ekipmanları ve yazılım sistemleri açısından birçok özellik barındırmaktadır.

Elektrikli araç şarj istasyonları yazılım sistemleri şarj istasyonlarını ana kontrol bilgisayarına bağlayarak yetkilendirilmiş kişilere şarj istasyonunu kontrol etme fırsatı sunmaktadır. Haberleşme kartları ise elektrikli aracını şarj etmek isteyen insanların araç istasyonundaki CD ekran tarafından kontrol edilmesiyle yüklemesini sağlamaya yönelik giriş çıkış kontrollerini oluşturmaktadır.

Elektrikli araç şarj istasyonları IEC 60294 standardına yönelik belirlenen uygunluklar kapsamında üretimi yapılmaktadır. IP 55 standartlarına uygun olarak olası elektrik akımı, elektrik birikmesi ve olası patlama risklerine yönelik korunaklı halde üretilen elektrikli şarj istasyonları araç ile şarj istasyonu arasındaki bağlantı ekipmanlarının olası dış darbelere karşı oluşabilecek problemlere karşı korunaklı ve muhafazalı şekilde hizmet vermektedir.

Ekonomik Şarj firması gerçekleştirdiği satışlar üzerinden Türkiye geneline en geç bir hafta içerisinde teslimat gerçekleştirmektedir.

Ekonomik Şarj firmasının satışını yaptığı akıllı tip elektrikli araç Şarj istasyonları hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler https://www.ekonomiksarj.com/ internet adresini tıklayarak Ekonomik Şarj firmasının web sitesini ziyaret edebilirler.

Ekonomik Şarj firmasının web sitesi iletişim bölümünde yer alan gerekli bilgilerin doldurulması ile ziyaretçiler akıllarına takılan her türlü soruyu sorabilirler.  Ekonomik Şarj firması iletişim ekibi sorulan sorulara yönelik en kısa sürede cevaplar vermektedir.

https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d24373.66287471422!2d28.946974!3d40.215561!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x14ca110def6817a5%3A0xff6ee706ed1a619e!2sEkonomik%20%C5%9Earj%20-%20Elektrikli%20Ara%C3%A7%20%C5%9Earj%20Ekipmanlar%C4%B1!5e0!3m2!1str!2str!4v1683450319605!5m2!1str!2str

Sizler de akıllı tip elektrikli araç Şarj istasyonları sistemlerine yönelik hizmetler almak isterseniz Ekonomik Şarj firması ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir