Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Eba İş Akış Çözümleri İle Dijital Dönüşüm Nasıl Yapılır?

Eba İş Akış Çözümleri İle Dijital Dönüşüm Nasıl Yapılır?

admin admin -
18 0

Eba İş Akış Çözümleri İle Dijital Dönüşüm Nasıl Yapılır?

Bu makalede iş akış yönetim çözümleri hakkında bilgi edineceksiniz. Eba diğer ECM’lerden farklı kılan şey, belge yaşam döngüsü yerine iş akışı yetenekleri etrafında inşa edilmiş olmasıdır. Bu iş akış yetenekleri şunlardır.

1-Eba iş akış yönetimi

2-Belge ve kayıt yönetimi

3-Eba depolama

4-Eba gösterge paneli

Bu platformlar sayesinde hem iş akışı gerçekleştirebilir hem de dijital dönüşüm konusunda standartları yakalayabilirsiniz.

Dijital Dönüşüm Çözümleri Nedir?

Süreç olarak işleyen dijital çözümler süreçleri otomatikleştirmeye odaklanır. Sürükle ve bırak olarak bilinen teknolojiyi kullanarak kolayca formlar oluşturabilirsiniz. Eba’yı kullanmak için gelişmiş kodlama becerilerine ihtiyacınız olmayacaktır.

Bu modül ile ayrıca onay delegasyon bildirimlerini yönetebilir ve şirketlerin uğraşmak zorunda olduğu raporlar oluşturabilirsiniz. Belge ve kayır yönetimi entegre edilmiştir. İş akış modülü, depolama arşivini ve belgelerin imhasını önemser.

İşletmelerde Dijital Dönüşüm Neden Önemli?

Kullanıcılara verilen yetkilere bağlı olarak her belgeye erişimi kısıtlamak mümkündür. Görselleştirme ihtiyacından dolayı yakalama adı verilen bir sonraki modül doğmuştur. OCR, optik karakter tanımayı destekler ve bununla şirketler fiziksel ve dijital belgelerini hızlı bir şekilde elektronik ortama aktarabilir.

Yapılandırılmamış belgelerden yapısal verileri gösterge tablosu raporlama aracı ile kolayca alabilirsiniz. Raporlama aracı modülü ile sistemdeki tüm bilgileri analiz edebilir ve ondan raporlar halinde dokuman alabilirsiniz. Şirketin temel performans göstergelerini gerçek zamanlı olarak tanımlayabilirsiniz.

Eba İş Akışı

Eba’nın zorunlu olmasa da gerekli olduğu ve kullanılmasının yarar getireceği bazı departmanlar bulunmaktadır. Bu departmanlardan bazıları şunlardır:

1-İnsan kaynakları

2-Satın alma

3-Satış ve pazarlama

4-Lojistik süreçler

5-Müşteri ilişkileri

6-Üretim ve planlama

7-Proje yönetimi

8-Bilgi teknolojisi(IT)

Bir web arayüzü üzerinden ve sadece kullanıcı adı şifre girerek Google Play veya Apple Store’dan mobil uygulama indirerek erişmek mümkündür. Kullanıcılar siteme erişilebilir ve Eba hafif dizin erişim protokolünü de destekler.

Doküman Ve Belge Yönetim Sistemi

Veriler, herhangi bir kuruluştaki en kritik varlıklardan biridir, bu nedenle işletmelerin bilgilerini kolay ve verimli bir şekilde toplaması, yönetmesi ve yorumlaması zorunludur.

EBa, ilk alımdan son analize kadar tüm veri yaşam döngüsünü otomatikleştirmek için yapay zekâ ve makine öğrenimi tarafından desteklenen bir veri yönetim araçları paketi sunar.

Eba ile verileri yakalayabilir ve herhangi bir formata dönüştürebilirsiniz. Eba ile yönetebilir ve nihayetinde Veri analizleri ile depolanan bilgileri analiz ederek eksiksiz bir denetim elde edebilirsiniz. Belge yönetim sistemi sektördeki en gelişmiş, güvenilir ve güvenli çözümü ile veri yönetiminize hâkim olmak çok daha kolay hale geldi. Değerli iş bilgilerinizin verimli yönetimini sağlamak için platformumuzun sonsuz avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Nereden Başlamalı?

Maksimum üretkenlik için iş akış optimizasyonu ile personelinize, verileri mümkün olduğunca az el emeğiyle yönetmeleri için ihtiyaç duydukları araçları verin. Esnek ver yaşam döngüsü yönetimi ile bilgiyi yaşam döngüsünün herhangi bir noktasında yönetmek için ihtiyaçlarınıza en uygun stratejiyi uygulayın. Gizlilik ve güvenlik risklerini belirleyerek, azaltarak ve çözerek bilgi gizliliğinize prim verin.

Depolama ve analiz üzerinden değerli raporlar üreterek arşivlenmiş verilerden ve iş zekasından yararlanın. Bilgi yakalamadan içerik dönüştürme yoluyla uygulamaya kadar veri alımını kolaylaştırın.

Çeşitli araçlar kullanarak tüm ETC yaşam döngüsünü otomatikleştirin. Yapılandırılmış ve yapılandırılmamış verileri farklı biçimlerde ayıklayın. Toplanan girdileri standartlaştırarak ve sorunları çözerek verileri temizleyin. Metin ve multimedya bilgilerini değerli verilere dönüştürün.

Gerekli formatı kullanarak verileri toplu olarak yükleyin. Belirli içerik türlerini belirlemek ve bunları değerli verilere dönüştürmek için gelişmiş tanıma tekniklerinden yararlanın. Toplanan bilgileri güvenli ve birleşik bir havuzda saklayın. Kişiye özel veri yönetimi yazılımımızla, iş zekanızdan yararlanmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm değerli verilere anında erişebilirsiniz.

Dijital dönüşümde eBA’nın rolü hakkında daha detaylı bilgi için Snotra Dijital ile görüşebilirsiniz. İşletmenize uygun çözümleri vardır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir