Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Dumlu Turizm Dumlu Motors sahibi Berhan Dumlu kimdir ne iş yapıyor?

Dumlu Turizm Dumlu Motors sahibi Berhan Dumlu kimdir ne iş yapıyor?

admin admin -
28 0

Dumlu Turizm Dumlu Motors sahibi Berhan Dumlu kimdir ne iş yapıyor?

Berhan Dumlu, 15 Eylül 1983 tarihinde Erzurum ilinde doğdu. Eğitim hayatına burada başladı daha sonra İstanbul’a yerleşerek lise öğrenimini Bakırköy Ticaret Meslek Lisesi’nde tamamladı.

Yükseköğrenimini; Trakya Üniversitesi Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. Ardından İstanbul’a dönüş yaptı ve İstanbul Üniversitesi’nde Finansal Raporlama ve Mali Denetim yüksek lisansını tamamladı.

Genç yaşta kariyer hedeflerine odaklanan Dumlu, işletme ve girişimcilik alanlarında kendini geliştirerek işini kurma yolunda ilerledi.

Önceleri; Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği’nde, Zorlu Elektrik Enerjisi İthalat ve Toptan Ticaret A.Ş.’ de  ve Atv -Turkuvaz Medya Grubu’ nda finansal ve mali işlerde uzman olarak görev aldı. Ardından hobisini meslek haline getirdi ve 2009 yılında otomotiv firması kurdu.

Dumlu, 2016 yılında Dumlu Motors adında bir şirket kurdu. Şirket, başlangıçtan bu yana güvenli, hızlı ve konforlu bir şekilde otomotiv alım ve satımında faaliyet göstermektedir.

Dumlu Motors’ un yanı sıra Dumlu İnşaat, Dumlu Turizm, Dumlu Bilişim gibi farklı iş kollarıyla da gelişimini güçlendirmektedir.

Dumlu, yenilikçi fikirleri ve girişimci ruhu ile Dumlu Motors’u Türkiye’nin önde gelen otomotiv şirketlerinden biri haline getirdi.

Dumlu, sadece iş hayatında değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olarak yer alıyor. Eğitim ve çevre konularında yaptığı çalışmalarla topluma katkıda bulunuyor. Yardımsever iş adamı kişiliğiyle öne çıkıyor.

Bugün Dumlu Motors, Türkiye’nin en başarılı otomotiv şirketlerinden biri olarak kabul ediliyor ve Berhan Dumlu, ülkenin önde gelen iş insanlarından biri olarak tanınıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir