Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Doğayı Keşfetmek İçin En İyi Bungalov Ev

Doğayı Keşfetmek İçin En İyi Bungalov Ev

admin admin -
132 0

Doğayı Keşfetmek İçin En İyi Bungalov Ev

İğneada Kırklareli bölgemizde İstanbul’ a sadece 2,5 saat uzaklıkta olan Bungalov evlerimiz ve İğneada merkezi ile denizine sadece 6 km uzaklıkta olan Saklıkent Beylerbeyi Çiftliğimizde hem şehre yakın olmanın garantisi hem de şehirden uzak olmanın rahatlığını bir arada yaşayabilirsiniz.

Tesisimizde bulunan İğneada Bungalov evler ile hem romantik anlar yaşayacak hem de doğanın kalbinde evinizin rahatlığını sürdürürken, lüks yaşamın sağladığı kolaylıklardan da vazgeçmek zorunda değilsiniz.

Kendi enerji ihtiyacını güneş enerjisi sistemi ile tamamen karşılayan tesisimizde sizler de doyasıya bir tatil yapmak için bizlere ulaşabilir, erken rezervasyon fırsatlarımızdan da yararlanabilirsiniz.

Saklıkent Beylerbeyi Bungalov Ev İçeriği

Saklıkent Beylerbeyi Çiftliği olarak sizlere sunduğumuz Bungalov ev tatilinde pek çok avantaja aynı anda erişebilirken, doğa ile iç içe olmanın keyfini de çıkarabilirsiniz. Tesisimizde yer alan pek çok hizmet kapsamında sizde bu seneki tatilinizi Saklıkent’te geçirip senenin yorgunluğunu atıp, güzel bir enerji ile yeni döneme başlayabilirsiniz.

Bu kapsamda tesisimizde bulunan Bungalov evimiz dört kişilik olup bir adettir. Üçgen Bungalov şeklinde inşa edilmiştir. İki katlı olarak kullanılan bu evimizde alt kat 24 m2 olup üst kat ise 12m2 olarak dizayn edilmiştir. Bungalov evimizde bir adet yatak odası, bir adet salon, bir adet çocuk odası, banyo, tuvalet ve mutfak mevcuttur.

Tesisimizde temizliği, şık dizaynı, doğaya yakınlığı ile Türkiye’nin en güzel Bungalov evlerinde konaklamanın tadını çıkarabilirsiniz.

Neden Bungalov Ev Tercih Etmelisiniz?

Tatil için Bungalov ev son zamanlarda sıklıkla tercih edilir oldu. Bu kapsamda biz de Saklıkent Beylerbeyi ailesi olarak doğa ile iç içe ve aynı zamanda lüksten de vazgeçmenize gerek kalmadan sizlere tatil imkânı sunuyoruz.

Tesisimizde yer alan Bungalov evde konaklayarak, şömineli salonda nostalji yaşayabilir, ev konforunda doğa içerisinde harika vakit geçirebilirsiniz.

Longoz Ormanları ile Mert Gölü içerisinde kurulmuş olan tesisimizde sevdikleriniz ile unutulmaz doğa yürüyüşlerine çıkabilir, bunun yanında tesisimizin sunduğu pek çok doğa etkinliğinden yararlanabilirsiniz.

Saklıkent Beylerbeyi Çiftliğinde Bungalov evler tatil seçeneği ile harika bir tatil yaşamak sizinde hakkınız.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir