Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Depremi HAARP mı Tetikledi?

Depremi HAARP mı Tetikledi?

admin admin -
23 0

Depremi HAARP mı Tetikledi?

Deprem sonrasında konuşulan komplo teorilerinin en çılgınca olanlarından biri şüphesiz ki ‘Depremi HAARP mı tetikledi?’ sorusu oldu.

Konu hakkında aklınızdan geçen tüm sorulara aşağıdaki videodan cevap bulabilirsiniz.

Deprem önceden tahmin edilebilir mi ? Amerika’nın Jeoloji Araştırmaları kurumu (USGS) depremlerin önceden tahmin edilemeyeceğini söylüyor . Depremi önceden tahmin etmek amacıyla geliştirilen birçok yöntem var şuan için saniyeler öncesinden uyarı veren teknolojiler ve çalışmalar olsa da gelecekte depremlerin 10 – 15 gün önceden tahmin edilebileceği düşünülüyor.

Tabi ki bu bahsettiğim doğal olarak gerçekleşen depremleri kapsayan bir durum . Peki ya bir depremi tetikleme planı yıllar öncesinden tasarlandıysa ? 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olduğu açıklanan deprem günü gününe yıllar öncesinden tasarlanmış olabilir mi ?

2 Şubat 2023’te Hollanda , Almanya , Fransa , Belçika , İngiltere ve İsviçre İstanbul’daki Başkonsoloslukları geçici olarak kapattı . Gerekçe olarak ise kilise , sinagoglar ile turist

noktaları hedef alabilecek bir terör eylemine ilişkin ciddi ve spesifik bir istihbarata dayandığı açıklandı . 3 Şubat’ta Nato Türk F-16 uçaklarını paylaştığı tweetinde ‘mutlu cumalar ve

harika bir hafta sonu geçirin!’ sözlerine yer verdi . 3 Şubatta Abd savaş gemisi Uss Nitze İstanbul’a , 4 Şubatta ise 99 depremine atıf yapmak amacıyla İzmit körfezine demir attı .

4 Şubatta Abd hava sahasında Çin’e ait yüksek irtifa balonu gündem oldu . ABD bu balonun İstihbarat amaçlı olduğunu , Çin ise meteroloji balonu olduğunu açıkladı .

10 Şubatta Alaska semalarında , 11 Şubatta Alaska sınırındaki Kanada hava sahasında , 12 şubatta ise Montana Eyaletindeki Huron gölü çevresinde tanımlanamayan uçan cisim yani kısaca UFO

düşürdüğünü bildirdi . ABD istihbarat yetkilileri ‘Vurulan hedeflerin tamamı zararsız yüksek irtifa balonlarıydı’ dedi .

http://www.faruksenturk.org/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir