Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. DEPMEZDELER İÇİN TEK YÜREK OLDUK
    MHP MALTEPE İLÇE BAŞKANLIĞI DEPREMZEDELERİN YARDIMINA KOŞTU

DEPMEZDELER İÇİN TEK YÜREK OLDUK
MHP MALTEPE İLÇE BAŞKANLIĞI DEPREMZEDELERİN YARDIMINA KOŞTU

admin admin -
33 0

DEPMEZDELER İÇİN TEK YÜREK OLDUK
MHP MALTEPE İLÇE BAŞKANLIĞI DEPREMZEDELERİN YARDIMINA KOŞTU

Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen ve 10 ildeki milyonlarca kişiyi etkileyen depremin yaralarını sarmak için Türkiye tek yürek oldu. Destek için depremin ilk gününden itibaren yardımını sürdürüyor. O isimlerden biri de Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe İlçe Başkanlığı. Topladıkları yardımları TIR’lar ile depremden etkilenen bölgelere gönderdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Maltepe İlçe Yöneticisi Hakan Sarıbekiroğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin 6 Şubat tarihinde 6 Şubat tarihinde, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde deprem ile sarsıldığını söyledi. Depremin ardından, Türkiye’nin tek yürek olarak depremzedelerin yardımına koştuğunu belirten Sarıbekiroğlu, “Ülkemiz büyük bir ülke. Devletimiz, depremin ilk dakikalarından itibaren deprem bölgesine intikal etti. Vatandaşımızda tek yürek oldu. Çünkü gün birlik günüydü. Gün kardeşlik günüydü.” dedi.
Sarıbekiroğlu, MHP Maltepe İlçe Başkanlığı’nın da yardım için harekete geçtiğinin altını çizerek, şunları kaydetti: “Maltepe İlçe Başkanımız Ömer Lefzan’ın talimatları ile mahalle başkanlığımız ve ilçe yönetimimiz ile yardım çalışması başlattık. Çalışmalarımız kapsamında battaniye başta olmak üzere giysilerin yanı sıra temel ihtiyaçları topladık. TIR’lar ile yardım bölgesine gönderdik.” MHP Maltepe İlçe Yöneticiliğinin yanı sıra mahalle başkanlığı görevini de yürüten Sarıbekiroğlu, her zaman depremzedelerin yanında olduklarını sözlerine ekledi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir