Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Damla Yaman Estetik Merkezi Sancaktepe’de!

Damla Yaman Estetik Merkezi Sancaktepe’de!

admin admin -
40 0

Damla Yaman Estetik Merkezi Sancaktepe’de!

Damla Yaman Estetik, Sancaktepe Estetik merkezine başvuran kişilere teknolojinin son imkanlarına sahip cihazlar ve profesyonel bir kadro ile hizmet veriyor. Dermapen, dudak lips, ipek kirpik ve çatlak onarımı gibi estetik ile ilgili birçok uygulamaya yer veren merkez, müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarına uygun çalışmalar yürütüyor.

Özellikle mevsim geçişlerinde yıpranan cilt ve saçların, sağlıklı ve estetik bir görünüme ulaşması için çeşitli uygulamalara ihtiyaç duyulur. Sancaktepe Estetik merkezleri içinde en güvenilir adreslerden biri olan Damla Yaman Estetik, kozmetik ve estetik tedaviler ve hizmetler ile müşterilerine uygun seçenekler sunuyor. Genel cilt bakımı, bölgesel bakım hizmetleri, tırnak hizmetleri, Lenf drenaj gibi masaj hizmetleri ve çeşitli güzellik hizmetlerinden faydalanmak için acele edin!

En Popüler Güzellik ve Bakım Uygulamaları Nelerdir?

Herkesin zaman zaman kendini daha iyi hissetmek için çeşitli estetik uygulamalarına ihtiyacı olabilir. Damla Yaman Estetik, Sancaktepe Estetik merkezinde birbirinden farklı cihazlar ve profesyonel bir ekiple hizmet veriliyor. En popüler uygulamalara göz gezdirelim.

Saç hizmetleri

Saç kesimi ve saç boyana ve bakım işlemleri en çok popüler olan uygulamalardandır. Uzmanlar tarafından kişinin ihtiyaç ve beklentilerine uygun çalışmalar yapılır.

Makyaj hizmetleri

İpek kirpik bakımı, kirpik lifting, kalıcı dip liner, ipek kirpik, kalıcı eyeliner, Bb Glow, dudak renklendirme, pudralama en popüler makyaj hizmetleridir.

Cilt bakımı

Her cilt tipine uygun birçok bakım uygulaması vardır. Damla Yaman Estetik, Sancaktepe Estetik merkezinde; ben alımı, cilt bakımı, selülit giderme, plasma, HydraFacial, waterfresh, cilt skar, mikro iğneleme gibi cildin ihtiyacı olabilecek tüm uygumalar yapılır.

Tırnak Hizmetleri

Hemen hemen her kadın tırnaklarının bakımlı olmasını ister. Son yıllarda oldukça popüler olan kalıcı oje uygulaması ile siz de her zaman bakımlı tırnaklara kavuşabilirsiniz.

Epilasyon

Lazer epilasyon en çok tercih edilen uygulamalardan biridir. Teknolojideki ilerlemelerle birlikte tüm kıl ve cilt renkleri için uygun uygulamalar mevcuttur. Kalıcı ve pürüzsüz bir cilt istiyorsanız siz de bu popüler uygulamadan Sancaktepe Estetik merkezleri içinde adı en çok duyulan Damla Yaman Estetik merkezine başvurabilirsiniz.

0545 434 46 00 Ataşehir

0545 335 46 00 Sancaktepe

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir