Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Casus Böcekler Güvenlik Zafiyeti Mi Sunuyor?

Casus Böcekler Güvenlik Zafiyeti Mi Sunuyor?

admin admin -
32 0

Casus Böcekler Güvenlik Zafiyeti Mi Sunuyor?

Böcek arama hizmeti günümüzün en gelişmiş teknolojik güvenlik hizmetleri arasında yer almaktadır. Bu nedenle profesyonel güvenlik firmalarında da böcek arama avantajının bulunup bulunmadığı incelenebiliyor. Peki, bu hizmet her güvenlik firması tarafından verilebilir mi?

Casus Böcek Arama Hizmeti Teknik Gelişim Gerektiriyor

Casus böcekler ile işletmeler, ofisler, araçlar veya evlerde birçok kişi yasadışı bir şekilde dinlenip izlenebilir. Tehlikeli şekilde işlenen bu suça karşı özel firmalar böcek arama hizmeti vermektedir. Bazı kişilerin aklına ise profesyonel güvenlik hizmetleri alınmasına rağmen bu sıkıntının nasıl oluştuğu sorusu gelebilir. Yani aklınıza casus dinleme/izleme ile karşılaşılması güvenlik zafiyeti mi? sorusu takılabilir.

İş veya yaşam ortamınızda profesyonel güvenlik hizmetleri almayı tercih edebilirsiniz. Ancak bu hizmetlerde casus dinleme/izleme belirlemelerinin yapılması bulunmayabilir. Teknik gelişim sayesinde hizmet verilmesi mümkündür. İşte bu noktada Teknospy gibi firmalar böcek arama için aranan teknolojik gelişimi sağlayarak hizmet vermektedir.

Teknospy İle Böcek Arama Özel Bir Kapsam Sunuyor

Teknospy gibi önemli teknolojik güvenlik firmaları, iş ve yaşam alanlarında size böcek arama hizmeti verebilir. Firma ev, ofis, cep telefonu, araç veya kurumda casus böcek tespiti yapabilir. Aramalarda bilginiz dışında ve yasadışı çalışan tüm cihazlar tespit ediliyor. Çok küçük boyutlardaki bu cihazlar herhangi bir noktaya gizlenebiliyor. Bu sayede de dinleme, gözetleme, yayın yapma ya da kayıt tutma özelliği sağlayabiliyor.

Firmanın bu hizmeti, genellikle birçok güvenlik firmasının kapsamı dahilinde bulunacak bir yapının üstünde kabul edilebilir. Çünkü güvenlik firmaları güvenlik personelleri, güvenlik kameraları, giriş/çıkış güvenliği gibi birçok farklı hizmeti verebilir. Ancak yasadışı amaç ile kişi veya kişiler kullandığınız bu sistemler içerisinde de casus böcekler yerleştirebilir. Bu durumda riskleri engellemek için profesyonel böcek arama hizmeti alınması gerekir.

Tam profesyonel böcek arama için yine özel geliştirilmiş cihazlara ihtiyaç duyuluyor. Örneğin; frekans analiz cihazları, kamera tespit detektörleri veya lazer dinleme tespit cihazı gibi cihazlar gerekiyor. Teknospy, eğitimli uzman bir ekiple bu cihazları kullanarak hizmet veriyor. Bu minvalde güvenlik zafiyeti sorusu karşılığında da ancak özel firmaların bu hizmeti verebileceği ifade edilebilir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir