Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Branda Kapı Sistemleri

Branda Kapı Sistemleri

admin admin -
33 0

Branda kapı sistemleri, diğer kapılara nazaran daha hafif ve iç mekânlarda kullanılan bir siste olmaktadır. Branda kapı sistemleri özellikle iç mekanlarda çok sık geçişin yapıldığı yerlerde tercih edilmektedir. Sıkça kapıların açılıp kapanmasını önlemek adına branda sistemleri odlukça kullanışlıdır. Buton ve kumanda sistemi ile farklı kontrol imkânları bulunan sarmal kapı (branda) sistemleri istenen açıklığa kadar açılıp kapanabilmektedir. Branda kapıların avantajları odlukça fazladır. Bunların başında ise bakım ve servis gibi birçok ek ücretin az olması olmaktadır. Bu sayede bir seferde yaptırdıktan sonra daha kolay bir hal almaktadır. Bunun yanında rüzgar direncine karşı oldukça kuvvetlidir. Bu nedenle korunaklı bir alan sunmaktadır. Bazı modelleri şeffaf olup bazıları ise yarı şeffaf şekildedir. Bu sayede içeriyi görmek ve giriş ve çıkışı kontrol etmek çok daha kolay bir hal almaktadır. Aynı zamanda bu modeller katlanabilmekte ve istenen yerde sabit durabilmektedir. Zamandan tasarruf için de imkan sağlarken işleyişi hızlandırmaktadır. Tüm bunların yanında içerideki ısıyı korumakta ve dışarıdan gelen havayı minimum seviyede bünyesine almaktadır.

Branda Kapı Sistemleri Nedir?

Branda kapı sistemleri tıpkı diğer kapı sistemleri gibi çalışsa da fark olarak burada branda kullanılmaktadır. Branda hava geçişini minimum düzeye indirme görevini üstlenmektedir. Aynı zamanda branda kapı sistemleri içeriyi görebilme imkanı sunan saydam tasarımı da bünyesinde barındırmaktadır. Bir diğer fark da branda kapı sistemleri iç mekanlarda çok daha fazla kullanılmaktadır. Özellikle katlanma biçimlerinin değişiyor oluşu da kullanım oranını arttırmaktadır. Branda kapı sistemleri nedir sorusunun sorulmasının sebebi de bu farklılık olmaktadır. Branda sistemi oldukça farklı bir görüntü ve kullanım alanına sahip olması nedeni ile daha ayrıcalıklı bir üründür. Aynı zamanda oldukça ekonomiktir.

Branda Kapı Modelleri

Branda kapı modelleri genelde şeffaf ve şeffaf olmayan gibi farklı tiplere sahiptir. Şeffaf tasarım içte ve dıştaki geçişi daha kolay hale getirmesi açısından önemlidir. Aynı zamanda pencere açıklıkları da bunu desteklemektedir. Branda kapı modelleri tasarım açısından çeşitliliği mümkün kılmaktadır. Bazı kapılar ise hızlı PVC kapı sistemine sahip olmaktadır ki bunların kumaşvari bir dokusu bulunmaktadır. Bu gibi çeşitlilikler ürünün kullanım alanını çeşitlendirmektedir.

Branda Kapı Sistemleri Fiyatları

Branda kapı sistemleri fiyatları için net bir miktar belirtmek mümkün değildir. Yerli üretim ürünler ihtiyaca bağlı değişikliğe açıktır. Çünkü her firmanın ve kullanım alanının farklı ebatlarda ürünlere ihtiyacı olmaktadır. Bununla birlikte branda kapı sistemleri farklı pencere açıklığı, renk gibi çeşitliliklere de sahiptir. Bu nedenle branda kapı sistemleri için öncesinde fiyat almak ve özel tasarım ürünlerden de faydalanmak mümkündür.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir