Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bosch Bulaşık Makinesi Suyu Boşaltmıyor, Ne Yapabilirim?

Bosch Bulaşık Makinesi Suyu Boşaltmıyor, Ne Yapabilirim?

admin admin -
23 0

Bosch Bulaşık Makinesi Suyu Boşaltmıyor, Ne Yapabilirim?

Bulaşıkların tasarruflu, hızlı ve kaliteli bir şekilde yıkanmasını sağlayan teknolojik ürünler olan bulaşık makinelerinde Bosch kalitesi fark yaratıyor. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Bosch markalı çamaşır makinesi modelleri yaygın olarak tercih ediliyor. Bosch markalı çamaşır makineleri kalite ve teknolojileriyle kaliteli bir kullanım standardı yakalanmasını sağlıyor. Ancak bu kaliteli çamaşır makinesi modellerinde de zaman zaman çeşitli sorunlar yaşanabiliyor. Zira bulaşık artıkları gibi çeşitli olumsuz etkenlerle sürekli etkileşim halinde bulunuyor. Bosch bulaşık makinesi suyu boşaltmama sorunu da bu nedenle görülür. Bosch bulaşık makinesi suyu boşaltmadığında profesyonel Kurtköy Bosch Servisidesteği alınmasından evvel bazı kontrollerin yapılabilmesi mümkündür.

Bosch Bulaşık Makinesi Suyu Neden Boşaltamaz?

Bosch bulaşık makinesinin suyu boşaltamaması parça arızasından kaynaklanabileceği gibi bazı tıkanıklık gibi daha küçük boyutlu sorunlar nedeniyle de söz konusu olabilir. Bulaşık makinesi su boşaltmama sorunu su tahliye sistemi sorunlarına bağlı olarak meydana gelmektedir. Özellikle bulaşık makinesinin su tahliye filtresinin tıkanması nedeniyle suyun tahliyesi mümkün olmayabiliyor. Bunun dışında bulaşık makinesinin su tahliye pompası arızalanmış olabilir. Bu durumda da tahliye sistemi hiç çalışmadığından suyun tahliyesi mümkün olmayabiliyor.

Bulaşık makinesinin suyu boşaltmaması filtrenin veya hortumunun tıkanmasından kaynaklıysa profesyonel kişilerin bakmasına gerek yok. Çünkü su tahliye filtresi, makine içerisindeki sepetin alt kısmında yer alır. Sepet çıkartılarak, filtreye erişilebilir. Daha sonra filtre yerinden çıkartılarak, iyice yıkanır ve temizlenir. Aynı şekilde hortumda arka kısımdan çıkartılarak, tıkanıklığı kolayca giderilir. Ancak su tahliye pompasının arızalanması gibi teknik sorunlar için bireysel olarak müdahale edilemez. Kontrol edilmeleri için bile Beykoz Bosch Servisi hizmetlerinden destek alınması gerekmektedir.

Bosch Bulaşık Makinesi Tahliye Parçalarının Değiştirilmesi Gerekir

Bosch markalı bulaşık makinesinin su tahliye sisteminde teknik sorun meydana gelmesinden mütevellit tahliye sorunu bulunuyor ise mutlaka profesyonel müdahale edilmesi gerekir. Üsküdar Bosch Servisi merkezi, bu tip su tahliye filtresi arızalanmalarında doğrudan orijinal Bosch yedek parçaları ile değişim işlemi gerçekleştirmektedir. Bu sayede onarım müdahalelerinden sonrada makinenin ilk günkü performans ve kalitesinde kullanılabilir duruma getirilmesi sağlanır. Üstelik bu şekilde yapılan parça değişimleri tam 1 yıllık garanti desteğiyle gerçekleştiriliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir