Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Binomoto Grand Prix 18 Temmuz’da başlıyor

Binomoto Grand Prix 18 Temmuz’da başlıyor

admin admin -
36 0

Binomoto Grand Prix 18 Temmuz’da başlıyor

Online ticaret platformu Binomo’nun düzenleyeceği yeni turnuva, toplam 16 bin dolarlık ödül havuzuyla platformun bugüne kadarki en yüksek ödülü sağlayacak uluslararası online ticaret yarışı olacak. Binomoto Grand Prix adı verilen turnuva, 18-31 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Gerek online ticarete yeni başlayanlar gerekse profesyonel yatırımcılar için birçok avantaj sunan online ticaret platformları, yarışma ve etkinlikler aracılığıyla ödül kazanma fırsatı sunuyor. Her yıl 300’den fazla etkinlik gerçekleştiren online ticaret platformu Binomo da Türkiye’den yatırımcıları yeni bir turnuvada buluşturmaya hazırlanıyor. Binomoto Grand Prix (Binomoto GP) adı verilen turnuva bugün başladı ve 2 hafta sürmesi planlanıyor. Turnuvaya katılmak isteyenler, Binomoto GP’nin internet sitesinden ya da online ticaret platformu Binomo’dan ayrıntılı bilgi edinebiliyor.

 

16 bin dolarlık ödül havuzu

2015’te kurulan ve bugün 70’ten fazla finansal varlığa erişim sunan Binomo’dan yapılan açıklamada, Binomoto GP’nin toplam 16 bin dolarlık ödül havuzuyla platformun bugüne kadarki en yüksek ödülü sağlayacak uluslararası online ticaret yarışı olduğu belirtildi. İki hafta sürecek turnuvada 4 Apple ödülü ve bir süper moto ödülü verileceği duyuruldu. Binomoto GP’de yatırımcılar, her turda kupa almaya hak kazanmak üzere ülkeleri adına yarışacak.

 

Katılım ücretsiz

Demo hesap özelliğiyle, hazır stratejileri uygulayarak riske girmeden pratik yapma olanağı tanıyan online ticaret platformu Binomo’nun Binomoto GP adlı turnuvası, bugün başladı ve 31 Temmuz Pazar günü sona erecek. Katılımcılar gerçek kullanıcı hesaplarıyla işlem yaparak bilet kazanacak ve puan tablosunda üst sıralara çıkmaya çalışacak. Daha çok bilet toplayanın kazanma şansı da artacak. Şeffaf kuralları olan Binomoto GP’ye katılmak için ücret ödenmecek. Katılımcıların gerçek hesaplar üstünden para yatırarak işlem yapması yeterli olacak.

 

Bilet sistemi

Yatırımcılar, Binomoto GP’de bilet sistemi kapsamında yarışacak. Tüm turlarda bilet kazanmak isteyen katılımcılar, günlük toplam 3.650 TL ya da 220 dolarlık işlem tutarı için 1 bilet alacak. Binomoto GP, her bölümde hediyelerin verileceği 3 turda düzenlenecek. Katılımcılar, üç çekilişten birinde hatta hepsinde kazanma şansını artırmak için istedikleri bölüme veya tümüne katılabilecek.

 

3 turda 3 çekiliş

100’den fazla makalenin bulunduğu kütüphanesi ve sohbet özelliğiyle, yatırımcıların hayatını kolaylaştıran Binomo’nun düzenlediği turnuvanın ilk turu bugün başladı ve 1 hafta sürecek. İki Macbook Pro 13 ödülü için 27 Temmuz’a kadar çekiliş yapılacak. İkinci tur ise 25 Temmuz’da başlayacak ve 31 Temmuz’da sona erecek. Bu bölümün sonunda 3 Ağustos’a kadar iki yeni Macbook Pro 13 ödülü için çekiliş yapılacak. Finansal varlık üzerinden doğru tahminler bilet kazanmayı sağlarken, daha fazla bilet de kazanma şansını artıracak. Binomoto GP’nin tüm katılımcıları arasında 3 Ağustos’a kadar spor bisikleti çekilişi yapılacak. Bu bölüme, Binomoto GP kapsamında toplanan tüm biletlerle katılınabilecek. Kazananlar bilgisayar ortamında rastlantısal yöntemle seçilecek.

 

Bilgi İçin: Tülay Genç | [email protected] | +90 (212) 635 70 68

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir