Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Beşiktaş’ta Ersin Destanoğlu’nun rotası Avrupa

Beşiktaş’ta Ersin Destanoğlu’nun rotası Avrupa

admin admin -
29 0

Beşiktaş’ta Ersin Destanoğlu’nun rotası Avrupa

Beşiktaş’ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu, sezon sonunda takımdan ayrılmayı planlıyor ve Avrupa’da kariyerine devam etmek istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in göreve gelmesiyle birlikte Mert Günok’a kaptırılan kalede artık yedek kalmaktan rahatsız olan Ersin, en kısa sürede birinci kaleci olmak istiyor. 22 yaşındaki file bekçisi, teknik heyet veya Mert ile hiçbir problem yaşamamış olsa da, kendisi için en uygun kulübü seçeceği belirtiliyor.

Ersin Destanoğlu, üç kupa birden kazandığı 2020-2021 sezonunda kaleyi devralmış ve Beşiktaş’ın pandemi sezonunda elde ettiği tarihi lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu. Ayrıca Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa’yı da kaldırmıştı. Sancılı bir dönem geçirerek kulübeye çekilen Ersin daha sonra 2026’ya kadar sözleşme imzalamıştı, ancak Mert Günok’un arkasında yedek beklemek onu rahatsız etmeye devam ediyor.

Ersin Destanoğlu, sezon başında yakın arkadaşı Rıdvan Yılmaz’la birlikte Avrupa’ya açılmak istemiş ancak bu hedefine ulaşamamıştı. Şimdi ise sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılarak Avrupa’da kariyerine devam etmek istiyor. Kulübüyle bonservis veya kiralık olarak ayrılması bekleniyor. Ersin Destanoğlu’nun genç yaşına rağmen üç kupa kazanmış olması ve yüksek potansiyeli, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekecektir. bahis siteleri

Beşiktaş taraftarları, Ersin Destanoğlu’nun takımdan ayrılacağı haberini üzüntüyle karşıladı. Genç kaleci, kariyerine devam etmek için doğru kararı vermek istediğini söyledi ve kulübünün kendisi için en uygun seçeneği bulacağına inandığını dile getirdi.

Ersin Destanoğlu’nun ayrılması durumunda, Beşiktaş’ın kaleci transferi yapması bekleniyor. Mert Günok’un yaşının ilerlemesi ve Ersin’in ayrılmasıyla, takımın kaleci rotasyonu değişecek gibi görünüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir