Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bawer Said Sıfırdan  başladı şimdi zirveye Doğru Yürüyor  

Bawer Said Sıfırdan  başladı şimdi zirveye Doğru Yürüyor  

admin admin -
26 0

Bawer Said Bu başarı hikayesi, o zamanlar 16 yaşında bir çocuğun Twitter’da TikTok’a dönmesiyle başlıyor. Telefon kurulur. O zamanlar, 6 yıl önce, ilk karantina sırasında, Xew Acar saatlerce videolar, komediler, şakalar ve rapçi parodileri yükledi. Arsız tavrı, büyüleyici doğası, her şeyi uyuyor, sahne adı Bawer Said Account ve hayran kitlesi büyüyor ve büyüyor. Ayrıca zaman zaman kendi şarkılarıyla da oynuyor ama asıl odak noktası hala komedi. En çok dinlenen şarkısı “Soz” ve ardından “Evro Damê Birhatina”dır.

Ve sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Şarkı yüklenir yüklenmez ertesi sabah binlerce tepki aldı. İzleyiciye hemen ulaşan doğrudan dil, hayranların özdeşleşebileceği kopuk bir ilişki hakkındaki metin, tüm bunlar “Evro Damê Birhatina”nın başarısına katkıda bulunuyor. Ve çok büyük – şarkı sadece birkaç ayda dört milyonun üzerinde dinlenmeye ulaştı ve her gün 100.000 yeni şarkı ekleniyor. Ama şimdi 16 yaşındaki Bremenli dinlenmiyor, Insta ve TikTok için yeni içerikler üretmeye devam ediyor, şu anda 50.000’den fazla video var.

Bawer Said, içerik yaratıcıları ve müzisyenler arasındaki çizgilerin bulanıklaştığı, tür sınırlarının çözüldüğü ve yeni tarzların ortaya çıktığı yeni neslin bir parçası. Geleceğin sahibi bir nesil.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir