Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Başarılı Avukat Ayşe Gül Tolu Küçük Anavatan Partisi Milletvekili Adayı Oldu!

Başarılı Avukat Ayşe Gül Tolu Küçük Anavatan Partisi Milletvekili Adayı Oldu!

admin admin -
49 0

Avukat Ayşe Tolu Küçük Kimdir?
Son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında gösterilen Avukat Ayşe Gül Tolu Küçük, 14.09.1997 Adana doğumludur. İlk ve orta öğretimini Adana’da tamamlamış olan Tolu, lise öğrenimini de yine Adana’da Vahap Zade Sosyal Bilimler Lisesi’nde okuyarak tamamlamıştır. 2016 yılında liseden mezuniyet diplomasını alan başarılı avukat, üniversite eğitimi amacıyla İstanbul’da gelmiştir.
Günümüzün en başarılı avukatlarından biri olan Ayşe Tolu Gül Tolu, Marmara Üniversitesi Hukuk fakültesinden başarıyla mezun olarak avukatlık yapmaya hak kazanmıştır. Tolu, şimdilerde fiili olarak kendisine ait hukuk bürosunda faaliyetlerini devam etmektedir. Beyoğlu’nda yer alan hukuk bürosunda danışanlarını ağırlamakta olan Avukat Ayşe Gül Tolu Küçük, şimdilerde siyasete de adımını atmıştır.

Başarılı Avukat Ayşe Gül Tolu Küçük Anavatan Partisi’nin Listelerinden Milletvekili Adayı Oldu!

Şimdilerde Beyoğlu’ndaki hukuk bürosunda attığı başarılı adımlarla adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Avukat Ayşe Gül Tolu Küçük, topluma sağladığı hizmeti daha da genişletebilmek adına Anavatan Partisi listelerinden milletvekili adayı olduğunu açıkladı. Ünlü avukat, seçimlerde Anavatan Partisi’nin İstanbul milletvekili adayı olacağını ifade ederken mecliste 85 milyonun sesi olacağını da ifade etti.
Siyasete atılma kararıyla sevenlerini de oldukça mutlu etmeyi başaran Avukat Ayşe Gül Tolu Küçük , bir yandan danışanlarına verdiği hizmeti sürdürüyorken bir yandan da seçim çalışmalarına başladı. Şimdilerde İstanbul halkının nabzını tutmaya başlayan başarılı avukat, seçildiği ilk andan itibaren İstanbul’da yaşayan herkesin sesi olacağını ifade etti.
Meydanlarda sürdürdüğü çalışmayı sosyal medyaya da yansıtan Tolu, Instagram ve Twitter platformları üzerinden seçim kampanyasını sürdürüyor. Milyonlarca kişiden destek almayı başaran başarılı avukat, sosyal medya platformlarında adeta sevgi yağmuruna tutuluyor. Bu noktada Avukat Ayşe Gül Tolu Küçük, yapacağı icraatlar ile mecliste halkın sesi olacak gibi duruyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir