Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Azerbaycanli Futbolcu Zahid Ugurlu Avrupa’da Ve Turkiye’de Bir Cok Kulüplerden Teklif Geldi

Azerbaycanli Futbolcu Zahid Ugurlu Avrupa’da Ve Turkiye’de Bir Cok Kulüplerden Teklif Geldi

admin admin -
35 0

Azerbaycanli Futbolcu Zahid Ugurlu Avrupa’da Ve Turkiye’de Bir Cok Kulüplerden Teklif Geldi

Son dönemlerde Türk spor dünyasında adı giderek daha çok duyulan bir isim var karşımızda adı Zahid Uğurlu. Nerede ise futbol ile alakası az olan insanlar bile adını sıkça duymaya ve söz etmeye başladı. Hatta öyle ki kendisine gerek Avrupa’dan gerek Türkiye’den son derece önemli kulüplerden teklifler geliyor. Zahid Uğurlu 1 kez Gencler arasında gecirilen Azerbaycan liginde Azerbaycan sampiyonu olmustur. Pek çok kez yılın ve ayın en iyi oyuncusu ünvanını kazanmıştır. Şimdi dilerseniz kimdir kaç yaşında bu konuda daha detaylı olarak kendisini incelemeye alalım.

Zahid Uğurlu Kimdir? Kaç Yaşında İşte Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Zahid Uğurlu 25 Ekim 2000 tarihinde  Azerbaycan’ın Bakü kentinde dünyaya geldi. Dünyaya geldiği andan itibaren son derece hiperaktif hali ile kendisini belli etti. Enerjisi son derece yüksekti. Kendisini ailesinin tek çocuğudur. Doğduğu günden itibaren tüm ilgi alaka kendisinin üzerinde olmuştur. Hiperaktif yapısı itibarı ile kimi zaman etrafı ile uyum sorunları yaşayan bir yapısı olmuştur. Bu yüzden temel öğrenimini bitirmekte oldukça zorlanmış tam da bu dönemde farklı arayışlara girmiştir. Küçük küçük girişimler yapmıştır.

Kendisi hem ülkesinde hem de dünyanın değişik yerlerinde son derece ünlü olan bir isimdir.Futbolda özellikle adını attığı frikikler ile duyuran ve her iki ayağını da son derece iyi kullanan genç bir futbolcudur.Kullanmakta olduğu sosyal medya hesaplarının çok sayıda takipçisi vardır. Zahid Uğurlu halen kendisine dünyaca ünlü kulüplerden gelen teklifleri değerlendirme ve karar verme aşamasındadır. Genç yaşına rağmen son derece önemli olan başarılara imza atmış durumdadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir