Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ankara Remax – Ankara’nın En İyi Gayrimenkul Ofisi

Ankara Remax – Ankara’nın En İyi Gayrimenkul Ofisi

admin admin -
32 0

Ankara Remax – Ankara’nın En İyi Gayrimenkul Ofisi

Ankara Remax ailesi olarak sektörün sayılı emlak danışmanları ile çalışmaktan ve kendimizi her geçen gün daha da geliştirmekten gurur duyuyoruz. Bu anlamda Ankara en iyi emlakçı olarak müşterilerimiz tarafından bilinmek de bizleri performans artışı anlamında olumlu etkiliyor.

Kurumsal yapımız ile her geçen gün daha fazla kişiye hitap ediyor ve Ankara’ nın emlaktaki nabzını tutuyoruz. Bu konuda sizler de uzman kişiler ile Remax güvencesi altında çalışmak isterseniz, şubemizi ziyaret edebilir veya bizlere telefon, mail yolu ile ulaşabilirsiniz.

Biz Kimiz?

Remax, bilindiği üzere yurt dışı kaynaklı uzun yıllardır emlak sektöründe hizmet sunan bir kuruluştur. Bu kurumun zaman ile gelişmesi ve güvenilir hale gelmesi ile de çeşitli ülkelerde performans göstermesi paralel halde ilerlemiştir.

30 Yılı aşkın süredir ülkemizde de hizmet gösteren Remax Gayrimenkul kuruluşu, en güvenilir ve yaygın emlak hizmeti veren kurumlar arasında yer alıyor.

Bizler de uzun yıllardır emlak sektörü ile iç içe olarak tecrübelerimizi Remax ailesi çatısı altında değerlendirmeye karar vererek bu yola çıktık. Kurumsal kimlik çerçevesi, uzman emlak danışmanları ve kaliteli hizmet ile Ankara en iyi emlakçılar arasında yer almaya devam ediyoruz.

Hizmet bölgemiz Ankara olmak ile birlikte, şehir dışında ikamet eden ve Ankara bölgesinde çeşitli gayrimenkul işlemleri gerçekleştirmek isteyen müşterilerimize de yardımcı olmaktayız. Aslında bizler Ankara Remax olarak, Türkiye’ nin her yerinden Ankara’ da emlak işlemleri olan danışmanlarımıza yardımcı olmakta ve bu konuda seçkin sınıfta yer almaktayız.

Ankara Remax Hizmetleri

Ankara Remax ailesi olarak sunduğumuz hizmetler, gayrimenkul alanında kurumsal çözümler olarak anılmaktadır. Bizler emlak süreçlerini yönetirken alanında uzman ve devamlı olarak hizmet içi eğitimlere katılan emlak danışmanlarımız ile birlikte çalışmaktayız. Bu nedenle sunduğumuz her hizmet hızlı, güvenilir ve kurumsal olarak bilinmektedir.

Gayrimenkul Alım – Satım Süreçleri

Gayrimenkul olarak adlandırılan her türlü taşınmazın alım ve satım işlemleri için kurumsal ve uzman ekipler ile çalışılması önem arz etmektedir. Çünkü bu mülkler, hem barınma hem yatırım hem de çalışma odaklı kullanılabilmektedir. Aslına bakılırsa gayrimenkuller insanın temel ihtiyaçlarını karşılayan alanlar olarak da tanımlanabilir.

Bu bakış açısı ile Çankaya en iyi emlakçı olarak tanınan Ankara Remax bünyesindeki uzman personellerimiz ile emlaktaki alım ve satım işlemlerinizi hızlı ve profesyonel biçimde gerçekleştirmekteyiz. Burada önemli olan satılacak gayrimenkulün hızlı ve değerinde satılması, alınacak gayrimenkulün ise hem bütçeye hem de yatırıma uygun olmasıdır. Uzmanlarımız da bu anlamda müşterilerimize yardım ederek en hızlı şekilde ve bütçe planlaması yaparak taleplerini yerine getirmektedir.

Gayrimenkul Kiralama

Bir taşınmazı kiraya verme veya kiralama gibi işlemler kolay gibi görünse de bazı ayrıntılara dikkat edilmediği takdirde sorunlar yaşatabilmektedir.

Kiralanacak mülkün bütçeye uygun olması, semtin müşteriye uygun olması vb. özellikler profesyonel bir emlak danışmanı tarafından değerlendirilmelidir. Bunun yanında mülkünü kiraya veren kişi tarafından bakıldığında mülkünün kira bedelinin doğru hesaplanması ve mülküne iyi bakabilecek bir kiracının bulunması da önem arz etmektedir.

Tüm bu durumlarda Ankara Remax uzman gayrimenkul danışmanlarımız, Ankara en hızlı emlakçı unvanı ile sizlere hızlı ve profesyonel destekler sunmaktadır.

Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı

Yatırım sadece çeşitli mecralar üzerinden değil gayrimenkuller üzerinden de gerçekleşmektedir. Hatta bu çeşit yatırımlar değer kaybetme şansı çok düşük olduğu için diğer çeşitlerden daha sık tercih edilir olmuşlardır. Bu anlamda her eğitimi uzmanlık ile tamamlamış gayrimenkul danışmanlarımız, yatırım konusunda da sizlere en uygun gayrimenkulleri derin bir araştırma sonrası sunacak ve geleceğinizi şekillendirmeniz konusunda sizlere yardımcı olacaktır.

Profesyonel Çalışma Alanları

Ankara’ da hizmet veren ve Ankara en hızlı emlakçı olarak adlandırılan Ankara Remax ailesi, pek çok bölgede profesyonel hizmet anlayışı sunmaktadır. Bu anlamda danışmanlarımızın hâkim olduğu ve hızlı, güvenli şekilde gayrimenkul işlemlerini gerçekleştirdiği hizmet alanlarımız Ankara kapsamında;

  • Çankaya İlçesi
  • Nenehatun Caddesi
  • Gaziosmanpaşa Mahallesi
  • Birlik Mahallesi
  • Ayrancı Mahallesi
  • Oran Mahallesi
  • Ve tüm Ankara İlçeleri

Olarak söylenebilir. Bu bölgelerde yer alan tüm gayrimenkullere ve fiyatlarına hâkim olan danışmanlarımız ile sizler de en hızlı ve kaliteli şekilde gayrimenkul işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Gayrimenkul İşlem Süreçleri

Alanında uzman gayrimenkul danışmanları ile sunduğumuz emlak hizmetlerimiz belirli bir kurumsal düzen içerisinde gerçekleşmektedir. Bu kapsamda kurumsal bir işleyiş her iş kolunda hem müşteri hem de işletme adına oldukça profesyonel işlemlerin sürmesine yardımcı olarak ve her iki tarafın da süreç sonunda memnun olmasını sağlayacaktır.

Bizler de bu amaç ile kuruluşumuzdan bu yana gerçekleştirdiğimiz işlem süreçlerimizde ilk adım olarak müşteri taleplerini dinlemeyi ve doğru anlamayı hedef haline getirdik.

Ardından bu süreç sonunda uygun gayrimenkulleri listeleme, fiyatlandırma ile müşterilerimize sunum yaptık.

Sunum sonrası ortak karar ile gayrimenkul hizmetlerini gerçekleştirdik ve her hizmet sonrası oluşabilecek sorunlar hakkında müşterilerimizi bilgilendirdik gerektiğinde de destek sağladık. İşte bu şekilde sağladığımız kurumsal süreçlerimiz ile Çankaya en iyi emlakçı olarak hizmetlerimizi yürütüyor ve mülklerinize değer katıyoruz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir