90 Bin Lira Çalanlar Parayı Emniyete Teslim Etti

ARNAVUTKÖY’de et almak için girdikleri kasapta, dükkanın 5 günlük hasılatı olan 90 bin liranın içinde olduğu poşeti alarak kayıplara karışan 3 kişi, parayı bugün emniyete teslim etti. İş yeri sahibinin şikayetçi olmadığı 3 kişi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
90 Bin Lira Çalanlar Parayı Emniyete Teslim Etti

ARNAVUTKÖY’de et almak için girdikleri kasapta, dükkanın 5 günlük hasılatı olan 90 bin liranın içinde olduğu poşeti alarak kayıplara karışan 3 kişi, parayı bugün emniyete teslim etti.
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde 3 kişi tezgah üzerinde bulunan alışveriş poşeti ile içi para dolu poşeti alarak dükkandan çıkmıştı. Olay basına yansıyınca parayı alanlar, 90 bin lirayı emniyete teslim etti. İş yeri sahibinin şikayetçi olmadığı 3 kişi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

“EMNİYET PARAYI TESLİM ETTİ”

İşletme ortaklarından Önder Çapan, “Öncelikle buradan Arnavutköy Emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum. Emniyet teşkilatı gece gündüz bu işin peşini bırakmadı. Çalıştı çabaladı ve arkadaşlara ulaştı. Akşamüstü arkadaş kasaları topluyor. Paraların hepsinin sayımını yapıyor ve bir poşete koyuyor. Poşete koyduktan sonra tezgaha koyuyor o sırada parayı götüren arkadaşlar müşteri olarak geliyorlar alışveriş yapıyorlar. O arada da dalgınlıkla niyetlerini bilmiyoruz ama ‘Biz bu parayı bilerek almadık’ diyorlar. Basına düştü bu olay, emniyet de yerlerini tespit etmişti. Emniyet bize parayı teslim etti. Paranın tamamını almış olduk ” dedi.
“ÖZÜR DİLEDİLER; ŞİKAYETİMİZDEN VAZGEÇTİK”

Çapan ” Biz şikayetimizden vazgeçtik. Sonuçta paramızı da getirdiler öyle ifade ettiler. Özür dilediler. Normalde paranın oraya konulmaması gerekiyor ama Volkan kardeşimiz orada bir dalgınlık yaşamış. Onlar da onun boşluğundan faydalanmış poşeti alıp götürmüşler. Bundan sonra kendisi daha dikkatli olacaktır zannedersem. Paranın tamamını eksiksiz bir biçimde iade aldık. Sizin de büyük katkınız oldu. Bizi arayanlar da oldu size de ayrıca teşekkür ediyorum ” dedi. Çapan, “Önerimiz şu, mağazanızı kapatın kepenklerinizi indirin ondan sonra paranızı sayacaksanız sayın, çantanıza koyun. Mağaza açıkken paraları ortada bırakmamak lazımö şeklinde konuştu. Volkan Dinler’in üzüldüğünü ifade eden Önder Çapan, “Kendisi gerçekten çok üzülmüştü. Para gelince o da mutlu bizler de mutluyuz.” dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Filtrasyon sektörü, 28-30 Ağustos’ta IFTEX 2025’te buluşacak
Filtrasyon sektörü, 28-30 Ağustos’ta IFTEX 2025’te buluşacak
ABD merkezli sürüş okulundan Türkiye’deki tır şoförlerine davet
ABD merkezli sürüş okulundan Türkiye’deki tır şoförlerine davet
Yeni Dünyanın Terzileri”, 7 Aralık’taki Türkiye Robotik ve Otomasyon Zirvesi’nde, üçüncü kez bir araya geliyor
Yeni Dünyanın Terzileri”, 7 Aralık’taki Türkiye Robotik ve Otomasyon Zirvesi’nde, üçüncü kez bir araya geliyor
KoçZer’den Avrupa atağı: İlk şirketi Romanya’da kurdu
KoçZer’den Avrupa atağı: İlk şirketi Romanya’da kurdu
GUMA ve Boomi’den Türkiye’de dijitalleşmeye yön verecek stratejik ortaklık
GUMA ve Boomi’den Türkiye’de dijitalleşmeye yön verecek stratejik ortaklık
Adana Karataş’taki Sürdürülebilir Balıkçılığa Destek Projesi ilk yılını tamamladı
Adana Karataş’taki Sürdürülebilir Balıkçılığa Destek Projesi ilk yılını tamamladı
Güncel Sosyal Medya Haberleri
Sosyal Masa - Sosyalmasa.com

Reklam & İşbirliği: [email protected]

Hakkımızda
Copyright © 2025 Tüm hakları SOSYAL MASA 'da saklıdır.