Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. 2022 Yılında Mobilya Modellerinde Trendler Neler Olacak?

2022 Yılında Mobilya Modellerinde Trendler Neler Olacak?

admin admin -
22 0

Son dönemlerde daha önce karşılaşılmamış zamanlar yaşanması ev içinde farklı alanlara olan ihtiyacı arttırdı. İnsanların evin içinde bir çalışma odasına ya da bir hobi odasına ne kadar ihtiyaçları olduğunu anladı. Bu ihtiyaçlarını karşılamak adına evlerinde değişiklikler yapılmaya başlandı.

2020 ve 2021 yılında evde geçirilen sürenin artması farklı ihtiyaçları açığa çıkararak ev dekorasyonunda yeniliğe gidilmesine neden oldu diyebiliriz. İnsanlar rahatlığın ve konforun ön planda olduğu geniş çalışma alanlarına da yer verilen ev dekorasyonlarını tercih etmeye başladı. Bu yüzden ev içinde tercih edilen mobilya modelleri de değişim gösterdi. Yeni modellerde göze çarpan ilk şeyler:

  • Şıklığın ve gösterişin yerini sadeliğe ve konfora bıraktığı görüldü.
  • Ahşap ayaklı geniş mobilyalar yerine daha pratik kullanıma uygun metal ayaklı geniş oturumlu koltuk modelleri öne çıktı.
  • Kullanılan renklerde de değişim kendini gösterdi. Ağır, koyu renkler yerine daha soft renkler tercih edilmeye başlandı.
  • Evin bir odasını çalışma odası olarak ayıran insanların sayısı evden çalışma dönemi ile iki katı sayıya çıktı.
  • Tek tek koltuklar yerini geniş oturumlu olduğu halde daha minimal görünen köşe takımları tercih edilir oldu.

2022 yılında da trendlerin kişisel beğeniye göre değişeceğini söylesek de 2022 güncel tasarımlarında rahatlığın ön planda olacağını söyleyebiliriz. Geniş oturumlu koltuklar, rahat sandalyeleri olan yemek odası takımları, kullanışlılığın ön planda olduğu saklama alanı geniş yatak odası takımı parçaları mobilya sektöründe en önde yerlerini alacaktır.

2022 trendlerine en uygun tasarımları bulabileceğiniz adres Mesamobilya.com olacaktır. Mesa Mobilya yenilikçi mimarlarının özel tasarımları sayesinde trendlerini en önden takip etmeye devam ediyor.

2022 Modası Öne Çıkan Parçası: Köşe Takımları

Son zamanlarda rahatlığı ve konforu için en çok tercih edilen parçalar köşe takımları oluyor. Tv ünitelerinin tam karşısına alınan köşe takımları hem oturum rahatlığı hem de daha samimi bir oda görüntüsü sağlıyor. 2022 modasında aranan özellikleri taşıyan mobilya seçeneklerinin başında köşe takımlarının geldiği artık kabul edildi. Birbirinden farklı seçenekleri ile uygun köşe takımı fiyatları sunan Mesamobilya.com sitesinde aradığınız köşe takımını kolayca bulabileceksiniz.

2022 modasına en uygun en trend tasarımlarıyla satışa konulan yatak odası takımları da mevcuttur. Mesa mobilya sitesini incelediğinizde en uygun yatak odası takımları fiyatları sunduğunu görecek ve mobilya alışverişinizi tamamlamak oldukça keyif verici bir hal alacaktır.

Sık tercih edilmeye başlanan yemek odalarında da sürpriz indirimler sayesinde en uygun yemek odası takımları fiyatları internet sitesinde sizi beklemektedir. Kaliteli malzemelerle yapılmış uzun seneler kullanabileceğiniz mobilyalar için incelemeniz gereken site Mesambilya.com sitesidir. Site üzerinden güvenle mobilya alışverişinizi yapabilirsiniz. Kaliteli ve özgün tasarımları ile günümüzü yakalarken, sade ve zarif çizgisi ile uzun yıllar boyunca keyifle kullanacağınız mobilyalar ile evinizi güzelleştirmek artık çok kolay!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir