Sosyal Masa – Sosyalmasa.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Dünya
  4. »
  5. Yeni Zelanda Havaalanında Sarılma Sınırı!

Yeni Zelanda Havaalanında Sarılma Sınırı!

haber haber -
8 0

Yolculara Verilen 3 Dakika!

Yeni Zelanda’nın Dunedin şehrinde bulunan uluslararası havaalanı, sevdiklerine veda etmek için sarılan yolcuları bekleyen ilginç bir kural getirdi. Havaalanı, güvenliği sağlamak ve trafiği düzenlemek amacıyla yolcu indirme bölgesindeki kucaklaşmalara üç dakikalık bir sınır koymaya karar verdi.

“Maksimum 3 Dakika Sarılma Süresi!”

Havaalanının bırakma alanına yerleştirilen bir uyarı tabelasında, “Maksimum sarılma süresi 3 dakika. Daha sevgi dolu vedalar için lütfen otoparkı kullanın.” şeklinde bir uyarı yer alıyor. Havaalanı yetkilileri, bu kuralın aşılması durumunda para cezası uygulanabileceğini belirtiyor.

İlginç Yorumlar ve Tepkiler

Dunedin Havalimanı Genel Müdürü Dan De Bono, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bazen yolcuların son dakika aşk maceralarına atılmak için iniş bölgesini kullandığını ve “Havaalanları duyguların merkezidir… Çalışanlarımız yıllar içinde ilginç şeyler gördüler” dedi.

Bu kural kısa sürede sosyal medyada da yankı buldu. Uyarı tabelası on binlerce kişi tarafından görüntülendi ve yorumlandı. Kullanıcılar, bir kişinin ne kadar süre sarılmasına izin verileceğini belirleyen bu kuralı eleştirerek, “insanlık dışı” olarak nitelendirdi.

Yeni Zelanda havaalanındaki bu sıra dışı kural, seyahat edenler arasında gülümsemelere neden olurken, sevdiklerine veda etmek isteyenleri de zaman konusunda daha dikkatli olmaya teşvik ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu sayfanın içeriğini kopyalayamazsınız