Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Yıl Sonu Karne Şenliği Fuar Aydın’da başladı. Şenlik, 14 Haziran’a kadar sürecek ve Melis Fis konseri ile renklenecek.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Yıl Sonu Karne Şenliği, Fuar Aydın’da başladı. Etkinlik, öğrencilerin ve ailelerin yoğun katılımıyla renkli görüntülere sahne oluyor. Şenlik, 14 Haziran Pazar gününe kadar her gün 14:00 ile 22:00 saatleri arasında Fuar Aydın’da devam edecek.
Şenlik kapsamında 14 Haziran Pazar günü saat 20:30’da Aydın Tekstil Park’ta sanatçı Melis Fis bir konser verecek. Bu konserle Aydınlı çocuklar yaz tatilini coşkuyla karşılayacak.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, şenliğin öğrencilerin yaz tatilini coşkuyla karşılaması amacıyla düzenlendiğini belirtti. Başkan Çerçioğlu, tüm öğrencileri ve ailelerini şenliğe davet etti.
Yıl Sonu Karne Şenliği’nde çocuklar için şişme oyun parkurları, çeşitli oyun alanları, gösteriler ve sahne etkinlikleri yer alıyor. Ayrıca yüz boyama, sosis balon atölyeleri, tahta bacak, maskot, akrobat, jonglör, palyaço ve illüzyon gösterileri de çocuklarla buluşuyor. Etkinlik alanında pamuk şeker ve patlamış mısır ikramları da yapılıyor.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap